Пошук

Звіт секретаря Великомостівської міської ради про роботу в раді за 2018 рік

Дата: 28.02.2019 13:08
Кількість переглядів: 580

Фото без описуЗвіт секретаря Великомостівської міської ради

про роботу в раді за 2018 рік

Діяльність секретаря міської ради регламентується частиною 2 статті 42, статтею 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Великомостівської міської ради VIII скликання.

          Одним з головних напрямків роботи секретаря міської ради є організація діяльності міської ради. Перш за все підготовка та проведення сесій.

Протягом 2018 року було проведено 7 чергових та 6 позачергових засідань сесій Великомостівської міської ради, на яких прийнято 306 рішень ради, з яких 180 – земельні рішення, 26 – бюджетні. Секретарем ради виготовлено 763 витяги з рішень (земельних). Підготовлено 67 проектів рішень. Опрацьовано та надано відповіді на 118 звернень. Здійснено 80 прийомів громадян. Взяв участь в засіданні постійної депутатської комісії питань освіти, культури, духовного розвитку, спорту та туризму – 2 рази;  з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту; природокористування та цивільного захисту – 3 рази; з питань земельних відносин, , планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою – 2 рази; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту, з питань охорони здоров’я та соціального захисту – 6 разів; з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва – 7 разів. Протягом січня-березня 2018 року надано консультаційну допомогу депутатам ради щодо подання та заповнення декларацій про майно та доходи. Відповідно до встановлених повноважень необхідно налагодити чітку співпрацю між постійними депутатськими комісіями ради та виконавчими органами ради, затвердити графік засідань комісій, забезпечити методологічну та організаційну підготовку їх роботи, посилити контроль за виконанням доручень комісій ради та рішень сесій, передбачити фінансування заходів щодо підвищення кваліфікації та навчань депутатів ради, вирішити питання організації особистих прийомів громадян депутатами ради, для чого необхідно забезпечити відповідним приміщенням. Важливим питанням є компенсація середнього заробітку за час виконання депутатських повноважень, що зможе покращити відвідуваність сесій ради. Актуальним є висвітлення на сайті ради інформації про роботу постійних депутатських комісій та депутатів ради. З метою покращення роботи ради пропонується регулярно проводити погоджувальні ради, збори депутатів.

З повагою

Секретар Великомостівської міської ради                              Р.Ю.Кісілевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень