Пошук

Звіт першого заступника міського голови м. Великі Мости за 2018 рік

Дата: 28.02.2019 13:16
Кількість переглядів: 609

Фото без опису

ЗВІТ

Пенцака Юрія Володимировича

першого заступника міського голови м. Великі Мости

Згідно з рішенням ІІІ позачергової сесії VІІІ скликання від 14 грудня 2017 року мене було обрано першим заступником міського голови Великомостівської міської ради. До своїх обов’язків приступив згідно розпорядження міського голови 02.01.2018 року. Спрямування та пріоритетні напрями діяльності на посаді першого заступника міського голови м. Великі Мости визначаються міським головою та посадовою інструкцією.

 На першого заступника міського голови покладена відповідальність за здійснення повноважень у таких сферах: капітальне будівництво, реконструкція, капітальний та поточний ремонти та житлово-комунальне господарство.

Протягом 2018 року в цих сферах була проведена наступна робота.

Великомостівська міська рада (ОТГ) в 20118 році отримала з державного бюджету субвенцію на формування інфраструктури в сумі 3452,3тис.грн., які були використано на реалізацію проектів:

- «Реконструкція котельні Реклинецької ЗЗСО I-III ступенів та приміщення амбулаторії і Народного Дому с. Реклинець» - 1200,0 тис. грн. (встановлено два твердопаливні котли Котек-250, зроблено обв’язку котлів, встановлено насоси, димососи та підключено все до автоматики, запущено дану котельню), крім цього співфінансування з міського бюджету – 131,313 тис. грн.

- «Капітальний ремонт будівлі Двірцівського НВК «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – Заклад дошкільної освіти (дитячий садок)» Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області (дах, фасад)» - 1199,485 тис. грн. (замінено 1594,5 кв. м. покрівлі з азбестоцементних листів на металопрофіль), крім цьго співфінансування з міського бюджету – 135,319 тис. грн.

- «Придбання спецтехніки для КП "Житлово-комунальне господарство Великомостівської міської ради"» - 1049,7 тис. грн. (придбано екскаватор-навантажувач і передано в КП «ЖКГ Великомостівської міської ради»).

Разом освоєно 3449,185 тис. грн, не використано 3,115 тис. грн, які було повернуто в державний бюджет

Мною проводилась робота по формуванні даних проектів, підготовці документів для отримання експертизи, дозволу на початок будівельних робіт та подання проектів в відділ регіонального розвитку Львівської ОДА для погодження. Після чого проводилась координація будівельних робіт.

В закладах освіти за кошти бюджету ОТГ виконано наступні заходи: виконано поточний ремонт душової у Великомостівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів на суму 50 тис. грн та капітальний ремонт даху на суму 298,015 тис. грн., капітальний ремонт покрівлі котельні Бутинського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – Заклад дошкільної освіти (дитячий садок)» на суму 296,987 тис. грн., поточний ремонт системи димовідведення Стремінського НВК ЗО І ступеня ЗДО на суму 30,306 тис. грн. Придбано ОSB-плити для влаштування підлоги в Стремінському НВК ЗО І ступеня ЗДО на суму 4,753 тис. грн

В закладах культури за кошти бюджету ОТГ виконано капітальний ремонт фасаду Народного дому м. Великі Мости на суму 299,976 тис. грн (відремонтовано 237 м2 фасаду і замінено 6 дерев’яних вікон(14,8м2) на металопластикові) і капітальний ремонт фасаду Дитячої школи мистецтв м. Великі Мости на суму 199,992 тис. грн. (відремонтовано 200 кв. м фасаду). Придбано матеріали для ремонту підлоги в Дитячій школі мистецтв м. Великі Мости на суму 6,7 тис. грн.

Великомостівською міською радою проводилася системна робота з благоустрою території громади.

За рахунок коштів міського бюджету проведено капітальний та поточні ремонти доріг комунальної власності вулиць на загальну суму 1534,723 тис. грн., в тому числі: капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Зелена (від вул. Львівська до вул. Старомостівська) в м. Великі Мости на суму 981,935 тис. грн, поточний ремонт дорожнього покриття вул. Зелена в с. Бутини на суму 184,797 тис. грн, поточний ремонт дорожнього покриття вул. Лугова в с. Двірці на суму 188,387 тис. грн, поточний ремонт дорожнього покриття вул. Рокитна (Підлісна) в с. Волиця на суму 179,604 тис. грн. Також планувалося провести поточний ремонт дорожнього покриття вул. Яруги в с. Стремінь та вул. Підлісна в с. Реклинець на загальну суму 200 тис. грн, але через недобросовісне ставлення підрядника та невиконання умов договору дані роботи не виконані.

Проведено профілювання грунтових вулиць населених пунктів громади, а саме в м. Великі Мости, с. Куличків, с. Волиця, с. Двірці, с. Заріка, с. Бутини, с. Шишаки, с. Пристань на загальну суму – 31,881 тис. грн.

Виконано поточний ремонт тротуару по вул. Шевченка в м. Великі Мости на суму 198,833 тис. грн.

Збудовано спортивний майданчик зі штучним покриттям на території міського стадіону в м. Великі Мости, вартість будівельних робіт становить 1495,622 тис. грн, з них 550 тис. грн – обласний бюджет і 945,622 тис грн – міський бюджет.

На реконструкцію вуличного освітлення в громаді використано 800 тис.грн. коштів бюджету ОТГ, зокрема, здійснено реконструкцію вуличного освітлення по вул. Мічуріна і Рудки в м. Великі Мости на суму – 199,648 тис. грн., реконструкцію вуличного освітлення в с. Борове (вул. Великомостівська, вул. Піщана) на суму – 309,163 тис. грн., реконструкцію вуличного освітлення в с. Реклинець (вул. Добротвірська, вул. Шкільна, вул. Нова) на суму – 211,783 тис. грн., реконструкцію вуличного освітлення в с. Пристань (вул. Свободи) на суму – 199,838 тис. грн. Виготовлені технічні умови для вуличного освітлення с. Двірці, вартістю 25,152 тис. грн

Закуплено та встановлено (силами місцевих мешканців) зупинки: в с. Реклинець -1 шт., с. Стремінь – 1 шт. (обидві за кошти спонсорів, а саме ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед»), с. Борове – 1шт., м. Великі Мости (ще не встановлено) – 2 шт. (за кошти бюджету ОТГ).

Проведені роботи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ на суму 24,231 тис. грн.

Проведено зрізку дерев на кладовищі с. Куличків на суму 45 тис. грн і коронування дерев в парку біля пам’ятника С. Бандері в м. Великі Мости на суму 75 тис. грн.

Придбано 8 оцинкованих з кришкою сміттєвих контейнерів за кошти обласного бюджету.

Придбано елементи дитячих майданчиків на суму 100 тис. грн, які будуть встановлені в 2019 році на дитячих майданчиках в селах Куличків, Борове, Пристань та в м. Великі Мости.

Крім цього розроблено проектно-кошторисну документацію на «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Шевченка в м. Великі Мости» та «Реконструкцію нежитлової будівлі під створення ЦНАП по вул. Львівська 44 в м. Великі Мости Сокальського району Львівської області»

Також, я, є:

Головою громадської комісії з житлових питань, яка створена при виконкомі міської ради , де розглядалися питання взяття на квартирну чергу для отримання житла, згідно заяв громадян. Даною комісією протягом 2018 року взято на квартирний облік Великомостівської міської ради 5 осіб, які потребують поліпшення житлових умов, з них 1 учасник бойових дій з сім’єю в першочергову чергу , 1 особа з сім’єю в загальну чергу та 3-є - як внутрішньо переміщені особи та діти позбавлені батьківського піклування в позачергові списки.

Головою адміністративної комісії, створеної при виконкомі міської ради. На дану комісію в 2018 році було скеровано 2 протоколи про адміністративні правопорушення, за які комісія вирішила накласти штрафи загальною сумою 595 грн.

Головою конкурсної комісії по оренді приміщень комунальної власності, створеної рішенням сесії Великомостівської міської ради. Протягом 2018 року дана комісія засідала тричі і вирішила надати в оренду сім нежитлових приміщень і продовжити договори оренди ще на 6 шість нежитлових приміщень.

Важливим завданням покращення роботи з управління комунальним майном залишається підвищення ефективності його використання шляхом капіталізації об’єктів комунальної власності. Перш за все, йдеться про капітальний ремонт та/чи реконструкцію нежитлових приміщень, які залишилися в комунальній власності, з метою їх подальшої передачі в оренду суб’єктам підприємницької діяльності за більш високими ставками.

Головою комісії з розробки плану соціально-економічного розвитку на 2018 рік, якою було розроблено і подано на затвердження сесії план соціально-економічного розвитку на 2018 рік.

Готую відповіді на запити, що надходять по зверненнях громадян, запити, що надійшли електронною поштою. Опрацьовано 201 звернення.

Веду особистий прийом громадян з різних питань надаючи консультативну та практичну допомогу. Вирішую за дорученням міського голови й інші питання, пов’язані з діяльністю виконавчого комітету.

Мною підготовлено 17 проектів рішення сесії та 22 проекти рішення Виконкому.

На початку 2018 року мною було підготовлено і подано 2 проекти («Реконструкція вуличного освітлення с. Борове Сокальського району Львівської області» і «Благоустрій території парку ім. Т. Шевченка у м. Великі Мости Сокальського району Львівської області» на конкурс мікропроектів Львівської області, жоден не був в числі переможців.

Також підготовлено і подано два проекти на ДФРР («Капітальний ремонт будівлі Двірцівського НВК «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – Заклад дошкільної освіти (дитячий садок)» Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області (дах, фасад)» і «Будівництво мереж водопостачання і каналізації кварталу забудови в межах вулиць Сагайдачного і Шевченка у м. Великі Мости Сокальського району Львівської області»), котрі на даний момент знаходяться на оцінюванні.

Назву основні проблеми в роботі:

  • відсутність попередньо сформованої стратегії і пріоритетів розвитку будівельної галузі, соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, а також дорожньо-транспортної мережі Великомостівської об’єднаної територіальної громади;
  • низький рівень розвитку соціальної інфраструктури, не належний стан дорожньо-транспортної та інженерно-технічної інфраструктури Великомостівської об’єднаної територіальної громади, обмеженість та недостатність бюджетних ресурсів для вирішення цих проблем.

Також хочу наголосити на найбільш кричущих питаннях, які нам необхідно вирішувати вже сьогодні, це завершення будівництва полігону ТПВ в м. Великі Мости, який обслуговуватиме всю громаду, реконструкція очисних споруд в м. Великі Мости, реконструкція водозабору та заміна водогонів в м. Великі Мости, будівництво мереж каналізації неканалізованих районів міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень