Пошук

Наших бібліотекарів відзначили

Дата: 30.09.2019 15:34
Кількість переглядів: 512

Найактивніші бібліотекарі Великомостівської ОТГ Оксана Бурко та Галина Ткач у Всеукраїнський день бібліотек отримали почесні грамоти від департаменту з питань культури Львівської ОДА.

Оксана Бурко працює в бібліотеці с. Куличків КУ «Публічна бібліотека Великомостівської міської ради». Пані Оксана творчо, з урахуванням сучасних вимог підходить до вирішення питань бібліотечного обслуговування дітей та дорослих. Активна, співпрацює з громадою села, популяризує роботу бібліотеки в засобах масової інформації. За освітою п. Оксана ще й декоратор, тому у бібліотеки с. Куличків своє, неповторне обличчя – мурал на фасаді бібліотеки, а фотозони до Дня села, Дня матері, чи Дня вишиванки для неї звична справа. Бібліотекар знаходиться в постійному творчому пошуку, а ще чудово декламує вірші, бере участь у драматичних постановках.

Галина Ткач працює в бібліотеці – філії с. Двірці відносно недавно. Хоч не має спеціальної бібліотечної освіти та постійно вдосконалює свої знання на тренінгах «Львівської освітньої фундації». Вміє креативно мислити, блискавично освоює нове. Бере активну участь у громадському та культурному житті села Двірці, є учасником художньої самодіяльності, поширює свою роботу у соціальних мережах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень