Пошук

Перше засідання робочої групи по розробці Стратегії громади

Дата: 19.04.2019 12:45
Кількість переглядів: 683

Фото без описуСтратегічне планування розвитку вже тривалий час застосовується в Україні, але досі воно давало позитивний результат переважно у великих містах, які мали відповідні для цього людські та матеріальні ресурси.

Стратегія розвитку громади є саме тим документом, на основі якого буде здійснюватися подальше планування життя громади та дозволить скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання системних змін у всіх сферах суспільного життя.

У нашій громаді розпочався процес розробки стратегічного планування. 18.04.2019р. відбулося перше засідання робочої групи з підготовки проекту Стратегічного плану розвитку Великомостівської об’єднаної територіальної громади. Наступного тижня буде проведено опитування підприємців та мешканців громади, для соціально-економічного аналізу.
У роботі засідання взяли участь працівники міської ради, старости сіл, що входять до складу громади, депутати, приватні підприємці, представники закладів охорони здоров’я, начальники відділів міської ради, керівники закладів освіти, представник кінологічногоцентру, представники громадськості.
До роботи у розробці Стратегії розвитку був запрошений радник з регіонального розвитку Львівського ЦРМС Зеновій Сірик. Спільно з міським головою та заступниками голови ознайомили присутніх з основними етапами  розробки стратегічного плану розвитку Великомостівської ОТГ, проведено презентацію опрацьованих даних. Учасники робочої групи були розділені на 3 групи, кожна з яких опрацьовувала сильні та слабкі сторони нашої громади, визначали зовнішні можливості та загрози для розвитку. Також обговорили стратегічне бачення розвитку громади та сценарії для її розвитку.

Для написання ефективної Стратегії розвитку потрібні цікаві, але реальні ідеї  для втілення, і це повинні бути пропозиції від мешканців нашої громади. З метою залучення громадськості до процесу написання Стратегії розвитку просимо надсилати свої ідеї чи побажання на електронну адресу Великомостівської міської ради strategyvm@i.ua або приносити у письмову варіанті в міську раду (приймальня міського голови).

Робота над розробкою Стратегії та над написанням проектів триватиме і надалі. Наступне засідання робочої групи буде в травні або червні 2019 року. Слідкуйте за новинами. Чекаємо на ваші пропозиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень