Пошук

Третє засідання робочої групи

Дата: 11.07.2019 12:53
Кількість переглядів: 615

Фото без описуВідбулося чергове засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку Великомостівської громади.


Учасники групи розподілені на три робочі підгрупи: економічну, екологічну та соціальну сферу. Основним завданням для вказаних підгруп на даному етапі було визначення бачення (візії) для громади у їх сфері, що визначає найважливіші принципи її функціонування і розвитку у кожній із зазначених сфер діяльності.

У економічній підгрупі нашу громаду визначають, як індустріальний центр по переробці власної сировини із зручною логістичною розв’язкою, а також з регіональними і закордонними ринками збуту:
- Корисні копалини
- Рослинництво
- Тваринництво

Для підгрупи, яка представляє екологію наша громада має бути інвестиційно привабливою громадою, що об’єднує Галичину та Волинь на річці Рата із зручним автомобільним сполученням з розвинутим туризмом.

Соціальна підгрупа хоче бачити нашу громаду з відновлюваними джерелами струму, з відновленим лісовим фондом, з розвинутою розважально – відпочинковою інфраструктурою, громадою людей з екологічно розвиненою культурою, екологічно чистим транспортом, розвинутими інвестиціями на ринку землі (цивілізоване використання).

Засідання відбулося за участі радника з регіонального розвитку Львівського центру розвитку місцевого самоврядування Зеновія Сірика.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень