Пошук

Оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 31.10.2019 17:42
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про оприлюднення проекту регуляторного акта

        Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Виконавчого комітету Великомостівської міської ради «Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві «Великомостівська міська лікарня Великомостівської міської ради  Сокальського району, Львівської області» розроблений Виконавчим комітетом.

       Проект спрямований на встановлення економічно обґрунтованих тарифів на платні медичні послуги, що надаватимуться комунальним некомерційним підприємством «Великомостівська міська лікарня  Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області».

       Підставою для розробки проекту є: п. 2. ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ЗУ «Про засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови КМУ № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров'я та вищих медичних навчальних закладах» від 17.09.1996 року, Постанови КМУ №1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін тарифів» від 25.12.1996 року (із змінами та доповненнями).

     З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 80074, Сокальський  район, м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6, Виконавчий комітет Великомостівської міської ради, тел. (03257) 6-44-91.

    Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення, на адресу розробника – Виконавчого комітету  Великомостівської міської ради.

     Проект рішення Виконавчого комітету Великомостівської міської ради «Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві «Великомостівська міська  лікарня Великомостівської міської ради Сокальського району, Львівської області», а також відповідний аналіз регуляторного впливу даного проекту рішення оприлюднено 31.10.2019 року на сайті Великомостівської міської ради https://vmrada.gov.ua в розділі «Проекти рішень виконавчого комітету».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень