Пошук

Обговорення Стратегії з депутатами

Дата: 26.02.2019 10:06
Кількість переглядів: 517

Сьогодні відбулася зустріч депутатів Великомостівської міської ради з радником з регіонального розвитку Львівський Центр розвитку місцевого самоврядування створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України Зеновій Сірик . Пан Зеновій пояснив, що в даний час так важливо мати розроблену Стратегію громади на наступні кілька років. 
«Я порівнюю громади з батьками випускників, перед якими стоїть питання вибору майбутньої професії для дитини. Так і у випадку з громадами, потрібно визначитись з одним або кількома напрямками розвитку громади і спрямувати туди всі свої зусилля» - зазначив Зеновій Сірик.

Зараз наша громада на початковому етапі цього процесу, тому запрошуємо активних та небайдужих мешканців громади долучитися до складу робочої групи і розпочинати цю не просту, але цікаву та потрібну справу, вирішити яким шляхом наша громада рухатиметься найближчі кілька років. Просимо долучатися представників з різних сфер діяльності: освіта, культура, медицина, економіка, підприємництво, соціальна сфера, активна молодь та усіх, хто хоче, щоб його думка була почута та врахована.

Нам потрібні ваші знання та досвід, вміння та бажання працювати, креативні думки та сміливий погляд в майбутнє.

Бажаючих працювати в робочій групі на громадських засадах (5 - 7 засідань, обов'язкові для відвідування), просимо подати свої контактні дані на електронну адресу strategyvm@i.ua до 10.03.2019р.

Плануймо своє майбутнє разом!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень