Пошук

Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2019 09:50
Кількість переглядів: 692

Фото без описуВолонтери — багатство народів. Волонтерство ґрунтується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей. Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у всіляких акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва тощо.

Українські волонтери особливі люди, бо ж і час для України зараз особливий. Із початком російської агресії волонтери завжди були поруч із нашими солдатами, допомагаючи їм у самі скрутні хвилини. 

Ви – надійна опора, яка щодня підтримувала військо під обстрілами у бліндажах та окопах, у полях Донеччини та Луганщини. адже саме патріотизм, солідарність, згуртованість мільйонів українців під час російської агресії допомогли нації вистояти, мобілізувати всі сили та резерви і дати гідну відсіч ворогу.

Від усієї душі вітаємо всіх учасників волонтерського руху. Бажаємо вам життєвої наснаги, невичерпного оптимізму і віри у завтрашній день. Разом ми обов’язково переможемо, виборемо своє право на гідне життя у вільній, демократичній, процвітаючій Українській державі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень