Пошук

7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні

Дата: 06.12.2019 10:44
Кількість переглядів: 567

Фото без описуШановні жителі громади, депутати міської ради, старости, члени виконавчого комітету, працівники міської ради!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Варто зазначити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї територіальної громади. Тому, в цей день, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо нашу Великомостівську громаду кращою.

Уклін і шана Вам, дорогі земляки, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті, велике бажання і здатність здолати усі негаразди. Вірю, що разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії жителів нашої громади. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи, з надією на кращі зміни.

Бажаю усім депутатам місцевої ради, працівникам органів місцевого самоврядування доброго здоров’я, щастя, миру та добра, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя.

 

З повагою,
міський голова Ярослав Ройко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень