Пошук

Виконавчий комітет інформує

Дата: 10.01.2020 10:37
Кількість переглядів: 1059

Виконавчий комітет Великомостівської міської ради інформує по реєстрації актів цивільного стану громадян за 2019р.

У 2019 році на території Великомостівської об'єднаної територіальної громади зареєстрували шлюб 49 сімейних пар, у порівнянні з 2018 роком, це на 5 сімей більше.

Три пари зареєстрували шлюб у день всіх закоханих - день Валентина. Бажаємо нашим молодятам любові та родинного затишку.

Народження своїх діток у Великомостівській міській раді зареєструвало 46 сімей. Деякі батьки народження своїх дітей реєстрували безпосередньо у пологових будинках.

Найчастіше хлопчиків називали іменами: Матвій, Олександр, Юрій, Артем, Володимир, Маркіян, Богдан, Ілля. Популярними іменами для дівчаток стали: Анна, Софія, Злата, Вікторія, Яна, Марія, Юлія.

Надавали батьки своїм дітям і рідковживані імена: Ванесса, Йоаким, Микита, Домініка, Емілія, Каріна, Андріана, Арсен.

4 сімейні пари пройшли процедуру визнання батьківства.

Всіх щасливих батьків вітаємо з поповненнями в родинах та радістю, яка завітала в їх оселі з появою малят, а діточкам - міцного здоров'я та люблячих родин.

Щодо реєстрації смерті, то на жаль, за 2019 рік відійшло у вічність 165 жителів нашої громади. У порівнянні з минулим роком, це на 19 осіб менше.

Щиро співчуваємо родинам, які втратили близьких людей.

 

Хочеться побажати жителям нашої громади у 2020 році більше радісних та щасливих моментів, одружуйтесь, народжуйте діток. Щастя усім родинам, сімейного добробуту та тепла, миру та спокою.

 

З повагою,

Секретар виконавчого комітету Галина Мазурик

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень