Пошук

У громаді відбувся фестиваль вертепів

Дата: 27.01.2020 12:25
Кількість переглядів: 463

Фото без опису26 січня 2020 року у нашій громаді відбулося чудове свято – Фестиваль вертепів, що стало гарним завершенням Різдвяних свят. На свято зібралося чимало глядачів, які вкотре пройнялися духом Різдва та українських традицій.


Розпочали свято гості – вокально-інструментальний ансамбль «Гармонія душі», які виконали відомі колядки та щедрівки. Неймовірні голоси у супроводі різних музичних інструментів просто зачарували всіх присутніх, публіка аплодувала після кожного виконання та оваціями проводжала зі сцени виконавиць.
Після виступу ансамблю наша чарівна ведуча оголошувала номери вертепів м. Великі Мости, с. Реклинець, с. Двірці. Усі учасники своїми словами та піснями намагалися відтворити давню історію народження Христа, намагання царя Ірода згубити маля та щасливе закінчення цією історії, де добро перемогло зло.

Ще однією родзинкою свята стала сучасна постановка відомого твору Миколи Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки». Автори та актори нестандартно та креативно підійшли до постановки та осучаснили відомий твір. Всім дуже сподобалась та підняла настрій чудова гра акторів, нашої чудової молоді.

На завершення з вітальним словом до присутніх звернувся військовий капелан кінологічного центру отець Василь, поблагословив усіх та окропив Йорданською водою.

Міський голова Ярослав Ройко подякував організаторам та учасникам свята, вручив солодкі подарунки, а також висловив слова подяки та найкращі побажання всім, хто знайшов час та виявив бажання розділити це свято з його учасниками.
На останок усі присутні заколядували відому українську колядку «Нова радість стала».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень