Пошук

Відбулося засідання Координаційної ради

Дата: 28.01.2020 12:07
Кількість переглядів: 573

Фото без описуСьогодні, 28 січня, відбулось засідання Координаційної ради з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду і виховання дітей у Великомостівській ОТГ.


У межах зустрічі присутні обговорили основні аспекти реалізації Регіонального стратегічного плану дій з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Львівській області на 2019 – 2026 роки.
Розпочав засідання голова Координаційної ради Мармаш Р. М., який повідомив, що з 2020 року стартував другий етап реформи державних інтернатів, а це означає, що нашій громаді потрібно готуватися до повернення дітей, які перебувають в інтернатах у громаду.
Заступник голови Координаційної ради Данильчук О. О. продовжила засідання ознайомленням нормативних актів, щодо впровадження реформи деінституалізації. Також п. Ольга наголосила про створення патронатних сімей в нашій ОТГ та інших форм сімейного виховання. Окрім цього у нашій громаді доречно створювати нові соціальні послуги, які прописані в Законі України «Про соціальні послуги», крім того, громада зможе продавати свої соціальні послуги іншим, сусіднім громадам.
Присутні на Координаційній раді представляли усі сфери, які дотичні до ДІ-реформи, тому було прийнято рішення про створення рекламної агітації, щодо створення різних форм сімейного виховання. Було запропоновано обговорити з місцевою владою соціальні послуги, які потрібно створювати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень