Пошук

Разом до успіху

Дата: 03.02.2020 12:50
Кількість переглядів: 660

Фото без описуРАЗОМ ДО УСПІХУ

Великомостівська загальноосвітня школа відкрила свої двері для учнів та вчителів у 1991 році. Сьогодні це Великомостівський опорний заклад загальної середньої освіти I-III ступенів, до якого належать Борівська та Куличківська філії. Зараз тут навчається більше 900 школярів та працює 86 педагогів.

Очолює заклад вчитель біології вищої кваліфікаційної категорії, Галина Стадницька.

  • «Наша школа здійснює всесторонній розвиток дітей за національно-патріотичним напрямком, напрямком безпеки життєдіяльності людини та правового виховання. На базі чого створена рада профілактики з питань БЖД школярів, яку складають педагоги, учні, батьки та представники соціальних служб. Це дозволяє інформувати дітей про негативний вплив наркотиків та алкоголю. Також, велике значення має відвідування закладу правоохоронних органів, що попереджує виникнення різних правопорушень.»

Крім цього, учні відвідують позакласні заходи різного спрямування, що дозволяє наблизити та спрямувати дітей до вибору правильної професії. Зокрема, це такі гуртки, як: «Козачата», «Юний ерудит», «Музична мозаїка», «Патріот», «Історичне краєзнавство», «Громадянське виховання», «Основи журналістики», «Здорове майбутнє», «Юні екологи», «Географічне краєзнавство», «Юні туристи – краєзнавці», «Юні охоронці природи».

За сприяння Сокальської райдержадміністрації та місцевого самоврядування в березні 2011 року було виділено кошти на реконструкцію басейну, в якому зараз проводяться уроки плавання для школярів.

«Також, в нас  діє скаутська національна організація ПЛАСТ, керівником якої є вчитель Куличківської філії Марія Шийка. Завдяки спільній роботі педагогічного колективу, учні беруть активну участь і досягають високих результатів на районних та обласних олімпіадах та перемагають у різних всеукраїнських конкурсах. Минулого навчального року 40 дітей взяли участь у районних олімпіадах, з них 7 переможців, та більше 150 учнів і призерів всеукраїнських конкурсів», — розповідає директор школи, Галина Стадницька.

Великомостівський ОЗЗСО I-III ступенів 2019 року за сприяння Львівської обласної ради та Великомостівської ОТГ в рамках Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевого розвитку, отримав кошти на капітальний ремонт приміщення харчоблоку.

Регулярно у школі проводиться рада педагогічного колективу спільно з вчителями Куличківської та Борівської філій. Педагоги активно продумують стратегію розвитку навчального закладу в майбутньому, щоб забезпечити дітям налагоджений навчальний процес та цікаве дозвілля.

автор: Ольга Коваль, студентка ТНПУ ім. В. Гнатюка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень