Пошук

«Львівські музики» та Гриць Драпак завітали до Великих Мостів

Дата: 17.02.2020 12:16
Кількість переглядів: 663

Фото без опису16 лютого в Народному домі м. Великі Мости відбувся концерт фольк-гурту «Львівські музики» та народного артиста України Гриця Драпака.

Це був перший захід після завершення капітального ремонту приміщення Народного дому.

Гурт «Львівські музики» був створений ще 1988 року, до його складу входять чотири вокалісти: Володимир Ковальчук, Богдан Жовтуля, Тарас Тимошенко та Іван Мазур. На сьогодні їх репертуар налічує більше 300-сот пісень духовного, лемківського та сороміцького характеру.

Гриць Драпак уродженець тернопільщини, український артист розмовного жанру, гуморист, член журі Тернопільської Ліги Сміху. Мав спільні концерти з Іваном Поповичем, Аллою Кудлай, Степаном Гігою, Оксаною Білозір та іншими. Нагороджений відзнаками Всеукраїнського конкурсу читців, присвяченого Тарасу Шевченку та виконавців гумору і сатири імені Андрія Сови.

Артисти своєю професійністю та харизмою створили неймовірну атмосферу свята. Король гумору і сатири Гриць Драпак до сліз смішив усіх присутніх своїми гуморесками та розповідями. Глядачі із захватом супроводжували кожен номер бурхливими оваціями.

Адміністрація громади і Народного дому щиро подякувала гостям міста за незабутні емоції, а присутнім за теплий прийом.

 

Ольга Коваль, студентка ТНПУ ім. В. Гнатюка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень