Пошук

У Великомостівській громаді запроваджено карантин! ОНОВЛЕНО!

Дата: 12.03.2020 16:28
Кількість переглядів: 1382

Фото без описуЗгідно Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020р. та протоколу №2 від 12.03.2020р. комісії Великомостівської міської ради з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на території Великомостівської об'єднаної територіальної громади запроваджено карантин з 12.03.2020р. по 03.04.2020р.

 

 

ВИРІШИЛИ:

  1. Взяти до відома інформацію заступника міського голови Р. М. Мармаша.
  2. Установити з 17 год. 00 хв. 12 березня до 3 квітня 2020 року на території Великомостівської міської ради карантин, заборонивши:

- відвідування всіх закладів освіти її здобувачами;

- проведення усіх масових заходів, у яких бере участь понад 100 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Проведення спортивних заходів призупинити до 3 квітня 2020 року.

  1. Заступнику міського голови Мармаш Р. М. та виконуючим обов’язків старост, всім керівникам установ, організацій та підприємств Великомостівської міської ради забезпечити організацію виконання та контроль за дотриманням вимог постанови КМУ від 11.02020 № 211, своєчасним і повним проведенням профілактичних і протиепідемічних заходів.

Термін виконання – Постійно.

  1. Керівнику КНП «ЦПМД» забезпечити подання щодня до Департаменту охорони здоров`я інформацію про здійснення заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу СOVID -19.

Термін виконання –до 03.04.2020 або особливого розпорядження

  1. Керівнику КНП «ЦПМД» та спеціалісту І кат. зв’язків з громадськістю проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо заходів запобігання поширенню коронавірусу COVID-2019, а також порядок звернення осіб, що прибувають із закордону до сімейних лікарів.

Термін виконання – Постійно.

  1. Керівникам всіх установ, організацій та підприємств Великомостівської міської ради під час карантину в будівлях (приміщеннях) провести заходи дезінфекції, у разі необхідності із залученням фахівців.

Термін виконання – до 03.04.2020

  1. Начальнику відділу фінансів та бухгалтерського обліку Великомостівської міської ради  вжити заходів щодо передбачення в міському бюджеті на 2020 рік коштів на запобігання (ліквідації) надзвичайних ситуації спричинених інфекційними захворюваннями людей, в разі необхідності надати пропозиції щодо внесення змін у відповідних програмах Великомостівської міської ради.

Термін виконання –до 18.03.2020

  1. Контроль за виконанням рішення позачергового засідання комісії Великомостівської міської ради ТЕБ і НС з цього питання покласти на заступника міського голови Мармаша Р. М.

Термін виконання – Постійно

 

Голова міської комісії                                                                                         Я.Ройко

 

Відповідальний секретар

міської комісії                                                                                                       В.Гриців

 

ПРОТОКОЛ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень