Пошук

Вітаємо з Днем українського добровольця

Дата: 13.03.2020 14:51
Кількість переглядів: 651

14 березня Україна відзначає День українського добровольця.

І хоча це свято для нас нове, всі ми роФото без описузуміємо наскільки воно є важливим.

У непростий для країни час Ви згуртувалися і стали на захист територіальної цілісності і суверенітету держави. Сильні духом чоловіки і жінки пройшли Майдан, а згодом зупинили наступ агресора, ризикуючи власним життям стали на захист територіальної цілісності та незалежності своєї країни. Це був складний та важкий шлях, але не дивлячись ні на що, вони першими прийняли на себе вогонь російських найманців.

Сьогодні більшість добровольців вже у формі української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Знаємо, що багато добровольців, які першими стали на захист нашої держави проживають у нашій громаді. Ми схиляємо голови перед вашим подвигом і самопожертвою. Висловлюємо щиру вдячність вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи вас додому, слугують вам міцним тилом і оберігають ваше життя щирими молитвами.

Сердечно вітаємо вас та бажаємо миру, витримки, здоров’я вам та вашим сім’ям! Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, нехай Богородиця захистить вас від ворожої кулі, а Господь допоможе перемогти у війні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень