Пошук

Обов'язково до виконанння на території Великомостівської ОТГ (Протокол №3)

Дата: 17.03.2020 13:07
Кількість переглядів: 2057

Фото без опису

16 березня 2020р. відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

і надзвичайних ситуацій Великомостівської міської ради, 

ВИРІШИЛИ:

  1. Керівникам КНП «Центру надання первинної медичної допомоги» Великомостівської міської ради та КНП «Великомостівська міська лікарня» Великомостівської міської ради
    1. Забезпечити посилений моніторинг стану захворюваності населення на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом СOVID -19

Термін виконання – Постійно.

    1. Забезпечити належний контроль за виконанням визначених санітарно-епідемічних заходів.

Термін виконання – Постійно.

    1. Забезпечити необхідні засоби медичного призначення, захисного одягу, засобів захисту opганів дихання, профіактичних пpeпapaтів, дезінфекційних засобів тощо.

Термін виконання – Постійно.

    1. Опрацювати питання щодо першочергового забезпечення засобами індивідуального медичного захисту, зокрема респіраторами, медичних працівників та в разі необхідності розглянути можливість здійснення їх закупівлі.

Термін виконання – Постійно.

    1.  Довести перелік, визначений обласною комісією з питань ТЕП та НС від 15.03.2020 року № 7, закладів охорони здоров’я для надання медичної допомоги пацієнтам з ознаками гострих респіраторних захворювань, що впродовж 14 днів перебували в країнах, де зареєстровано циркуляцію вірусу СOVID -19. (Протокол №7 додається).

Термін виконання – Постійно.

    1. Довести до відома, що госпітальна база для надання акушерсько-гінекологічної неонатологічної допомоги пацієнтам з ознаками гострих респіраторних захворювань, що впродовж 14 днів перебували в країнах, де зареєстровано циркуляцію вірусу СOVID -19 – КНП Жовківської районої ради «Жовківська центральна районна лікарня»

Термін виконання – Постійно.

    1. Вважати пріоритетом для закупівлі медекаментами медичне майно та обладнання для реанімаційної та дихальної підтримки та засоби індивідуального захисту медпрацівників.

Термін виконання – Постійно

  1. Керівнику КУ «Центр надання соціальних послуг Великомостівської міської ради» забезпечити постійний моніторинг стану життєзабезпечення одиноких осіб похилого віку, позбавлених стороннього догляду та інших соціально-незахищених верств населення.

Термін виконання – Постійно

  1. Заступнику міського голови Мармаш Р.М. та виконуючим обов’язків старост, всім керівникам установ, організацій та підприємств Великомостівської міської ради:
    1. забезпечити неухильне виконання Алгоритму запровадження протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусу СOVID -19 на території Великомостівської міської ради.
    2. Максимально обмежити:
      1. Пересування населення між населеними пунктами, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби.
      2. Проведення культурних, політичних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян, виключити планування заходів, у тому числі пов’язаних з виїздом громадян України за кордон.
    3. Скасувати усі нарадчі заходи та засідання колегіальних і дорадчих органів (зокрема громадських слухань і обговорень).
    4. Скасувати проведення особистих прийомів громадян в усіх органах місцевого самоврядування.
    5. Рекомендувати населенню максимально обмежити фізичні контакти.
    6. Обмежити  доступ до відділень, які надають адміністративні та комунальні послуги. Максимально перевести обслуговування клієнтів в онлайн режим. Прийом громадян здійснювати за попереднім записом у невідкладних, надзвичайних чи нагальних потребах при наявності медичної маски у відвідувачів.
    7. Призупинити роботу стихійної вуличної лоткової торгівлі (в тому числі базар).
    8. Запровадити дистанційний режим роботи працівників та обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб. 
    9. Рекомендувати керівникам установ, організацій та підприємств Великомостівської міської ради:
      1. Запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.
      2. Максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій.
      3. Передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень, за можливістю здійснювати дезінфекційні заходи за допомогою кварцювання.
      4. Максимально обмежити (призупинити) роботу закладів громадського харчування (крім аптек, АЗС та продуктових закладів).

Термін виконання – Постійно, до стабілізації епідситуації

або особливого розпорядження

  1. Контроль за виконанням рішення позачергового засідання комісії Великомостівської міської ради ТЕБ і НС з цього питання покласти на заступника голови комісії.

Термін виконання – Постійно

 

Голова міської комісії                                                                                         Я.Ройко

 

Відповідальний секретар

міської комісії                                                                                                       В.Гриців

ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень