Пошук

Обов'язково до виконанння на території Великомостівської ОТГ (Протокол №4)

Дата: 18.03.2020 12:58
Кількість переглядів: 1377

Фото без опису

18 березня 2020р. відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

і надзвичайних ситуацій Великомостівської міської ради, 

ВИРІШИЛИ:

  1. Призупинити тимчасово особистий прийом громадян працівниками виконавчого комітету Великомостівської міської ради на період карантину, до стабілізації епідситуації або до особливого розпорядження. Термін виконання – з 18.03.2020 до 03.04.2020 або до особливого розпорядження.
  2. Власникам закладів громадського харчування призупинити діяльність закладів громадського харчування на території Великомостівської ОТГ та дозволити їм організацію доставки їжі в період карантину, до стабілізації епідситуації. Термін виконання – з 18.03.2020 до 03.04.2020 або до особливого розпорядження.
  3. Призупинити  роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування(ресторанів, кафе тощо), закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного  і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності до стабілізації епідситуації. Термін виконання – з 18.03.2020 до 03.04.2020 або до особливого розпорядження.
  4. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організації усіх форм власності і підпорядкування, приватним підприємствам і приватним підприємцям розміщених на території Великомостівської ОТГ недопущення до роботи працівників підприємств та установ з ознаками гострого вірусного захворювання. Термін виконання – з 18.03.2020 до 03.04.2020 або до особливого розпорядження.
  5.  Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організації усіх форм власності і підпорядкування, приватним підприємствам і приватним підприємцям посилити дезінфекційні заходи в підприємствах, установах і організаціях, приміщеннях закладів незалежної форм власності і підпорядкування в межах Великомостівської ОТГ. Підтримувати дотримання нормативних показників температури повітря та проводити наскрізне провітрювання приміщення. Термін виконання – з 18.03.2020 до 03.04.2020 або до особливого розпорядження.
  6.  Попередити керівників закладів, установ, організацій незалежно від форм власності та підпорядкування, а також інших суб’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за не виконання цього протокол згідно з чинним законодавством України. Термін виконання  - постійно.
  7. Заборонити перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному транспортному засобі на території Великомостівської ОТГ. Термін виконання – з 18.03.2020 до 03.04.2020 або до особливого розпорядження.
  8. Скерувати даний протокол у Сокальське відділення Червоноградського відділу  головного управління Національної поліції у Львівській області для здійснення контролю за громадським порядком та неухильним виконанням даного протоколу  в межах  Великомостівської ОТГ. Термін виконання – 18.03.2020.
  9. Контроль за виконанням рішення позачергового засідання комісії Великомостівської міської ради ТЕБ і НС з цього питання покласти на заступника голови комісії. Термін виконання – Постійно
  10.  

    Голова міської комісії                                                                                         Я.Ройко

    Відповідальний секретар

    міської комісії                                                                                                       В.Гриців

ПРОТОКОЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень