Пошук

Опитування для батьків про навчання дітей під час карантину

Дата: 27.04.2020 13:50
Кількість переглядів: 2005

Фото без описуНавчання під час карантину стало певним викликом для вчителів, батьків та учнів. Цей досвід є надзвичайно важливим для нас усіх, аби зрозуміти, що зараз відбувається в освіті та які висновки ми з цього досвіду зробимо.

Варіант перший - позитивний. Вчителі постійно на зв’язку з учнями, батьками, керівництвом школи, відстежують важливі новини щодо дистанційного навчання, сумлінно готуються до уроків на онлайн-платформах, не обмежуються “начиткою”, а пропонують учням ретельно вибудувані завдання адекватного обсягу, перевіряють їх виконання, ведуть облік оцінок за період карантину.

Варіант другий - формальний. Ці вчителі, нібито, проводять дистанційне навчання. Але роблять вони це в формі закинутого у Viber переліку завдань (іноді - просто фотографії - написаного від руки аркушу з переліком параграфів та завдань). Виконання завдань або не перевіряється взагалі, або дуже вибірково. Обсяг завдань - величезний і не узгоджується з іншими предметами.

Варіант третій - негативний, тобто відсутність навчання. Це відсутність бажання, зусиль та можливостей для організації навчання дітей під час карантину.

Тому зараз нам надзвичайно важливо побачити стан організації дистанційного навчання у Великомостівській громаді саме очима батьків. Дуже просимо вас висловлюватися якомога відвертіше, аби ми могли зрозуміти, які проблеми виникли з навчанням під час карантину у батьків та дітей.

Просимо заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/1dtwbA6DUdo1a6m_0Piz3Itz0N3OM_kn8w9sDIsvvfs0/edit

Опитування триватиме з 27.04.2020р. до 01.05.2020р.

Результати опитування будуть представлені на офіційному сайті Великомостівської міської ради.

І дуже вас просимо: не бійтеся похвалити школу та вчителя, коли є за що. А також не бійтеся висловити обурення, якщо вас не влаштовує якість дистанційної освіти у закладі, де навчається ваша дитина.

Заповнення опитування займе до 10 хвилин часу.

Якщо у закладі освіти навчається більше ніж одна дитина, просимо заповнити окремі анкети.

 

Взято за основу: https://www.facebook.com/Education.Ombudsman.Sergii.Gorbachov/posts/670527100186758?__tn__=K-R


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень