Пошук

Візьми участь у конкурсі для молоді “Teenagers vs COVID-19”

Дата: 07.05.2020 17:13
Кількість переглядів: 676

Команда підлітків UkrTeenScience вирішила організувати конкурс на протидію поширення коронавірусу спільно з МФ “Відродження”.

Тож для тих, кому від 13 до 18 років, хто сумує на карантині і кому набридло серфити по Інтернету, можна взяти участь у конкурсі  “Teenagers vs COVID-19”

 

Призовий фонд конкурсу складає більше 10 тисяч гривень.

Тема: створення проєктів різного спрямування задля подолання чи мінімізації негативних наслідків пандемії коронавірусу.

Учасники конкурсу можуть зняти соціальний ролик, провести наукове дослідження або навіть представити ідею технічної чи ІТ-розробки. Усе задля того, щоб стати на заваді поширення коронавірусу. 

Дедлайн подачі заявок та конкурсних робіт: до 25 травня 2020 року.

Заявку подати можна за посиланням. Після того, як ви заповните заявку, ми надішлемо на вашу електронну пошту посилання, куди необхідно завантажити конкурсну роботу

Організовує UkrTeenScience спільно з Міжнародним фондом “Відродження”.

Кожен фіналіст отримає приємні подарунки від наших партнерів. За перше місце у кожній з категарій – приз у розмірі 2000 гривень; за друге місце – 1000 гривень, і за третє місце  – 500 гривень

Подавай проєкт в одній із трьох категорій: соціальний проєкт, науковий проєкт та раціоналізаторський проєкт. Будуть оцінюватись актуальність і креативний підхід.

Заповнивши заявку, на вашу електронну пошту буде надіслано підтвердження, а також посилання, куди необхідно завантажити роботу. Умови конкурсних робіт читайте нижче:

Категорії:

  • Соціальний проєкт

Необхідно зробити відео тривалістю до 90 секунд, що продемонструє важливість боротьби з пандемією та, або заходи особистого захисту в креативній формі.

  • Науковий проєкт

Для заочного оцінювання небхідно надати тези дослідження з галузей біології, екології, хімії, фізики, що сприятимуть подоланню пандемії чи її наслідків. Для ілюстрації конкретних даних можна використовувати малюнки, графіки та діаграми. Джерела вказувати в порядку згадування, бажано посилатись на наукові статті та книги за одним стандартом. Для цього можна використати функцію “цитувати” в Google Scholar. Розмір роботи не більше 5 сторінок, шрифт 14, інтервал 1,5.

У відеопрезентації (до 3 хвилин) продемонструвати основні результати наданого вами дослідження.

  • Раціоналізаторський проєкт

Представити ідею технічної доробки, IT-розробки, пристрою або готові продукти, що стануть на заваді поширення коронавірусу на відео тривалістю до 3 хвилин. 

Визначення фіналістів та переможців конкурсу

Змагання проходить у два етапи:

І етап – відбірковий, де організатори визначають фіналістів конкурсу, а решту учасників нагороджують сертифікатами про участь.

ІІ етап – фінальний. Роботи оцінюються експертами у відповідних галузях. Визначаються перше, друге та третє місця у кожній категорії. Усі фіналісти отримують дипломи.

Графік проведення конкурсу:

  • Подача заявок та конкурсних робіт: до 25 травня 2020 року;
  • Визначення фіналістів: до 1 червня 2020 року;
  • Визначення переможців: до 8 червня 2020 року.

Конкурс відбувається у рамках щорічного Ukrainian Teens Competition від UkrTeenScience.

Соцмережі конкурсу: Інстаграм Телеграм Фейсбук

Джерело: Фонд "Відродження"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень