Пошук

У Великомостівській ОТГ новий "Школярик"!

Дата: 03.06.2020 11:36
Кількість переглядів: 1128

Сьогодні, 3 червня, п’ятьом районам області та ОТГ вручили ключі від автобусів, які придбали у межах Програми розвитку освіти Львівщини.  Загалом школи отримають 54 автобуси.

“Школярики” отримали такі райони та громади: Старосамбірський р-н - 2 автобуси, Великомостівська ОТГ,  Лопатинська ОТГ та Радехівська ОТГ по одному автобусу.

Ключі та документи урочисто передав заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

«Традиційно передаємо нові автобуси нашим громадам. Якісна освіти - це не лише сучасна школа та прогресивний педагог, а й якісне довезення дітей, особливо у гірських районах. Львівщина цього року першою придбала «Школярики». Ми обіцяли громадам, що ми це зробимо якнайшвидше, і всі хто дасть співфінансування отримають автобуси. Приємно, що ті громади, які отримують школярики попри зниження можливостей місцевих бюджетів змогли дати співфінансування», - наголосив Іван Собко.

Зазначимо, кошти на автобуси 45% від суми заплатив державний бюджет, 25 % - обласний, 30 % - базові місцеві бюджети громад і районів. 

Дуже дякуємо всім, хто долучився до цього процесу: відділу освіти, культури та туризму, відділу фінансів та бухгалтерського обліку Великомостівської міської ради за підготовку відповідних документів, а також міському голові та депутатам Великомостівської міської ради за прийняття відповідних рішень.

 

Джерело: Львівська ОДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень