Пошук

Великомостівська ОТГ отримала "Скриньку здоров'я громади"

Дата: 09.06.2020 16:45
Кількість переглядів: 497

Великомостівська об'єднана територіальна громада отримала "Скриньку здоров'я громади", в ній засоби, які допоможуть медичним працівникам залишатися в безпеці та підтримувати здоров’я мешканців нашої громади. Усі товари сертифіковані відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Програма «U-LEAD з Європою», що реалізується за участі ряду донорів, спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією у співпраці з Міжнародним Благодійним Фондом (МБФ) Карітас України, впроваджує ініціативу «Підтримка об'єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19».

Понад 900 ОТГ в Україні отримають «Скриньки здоров’я громади», що містять засоби індивідуального захисту та предмети першої необхідності для роботи працівників галузі охорони здоров'я, рекомендовані ВООЗ та Міністерством охорони здоров’я України: рукавички, маски, окуляри, халати, безконтактні термометри, респіратори та дезінфекційні засоби.

Всі ці засоби будуть розподілені і передані для потреб КНП "Центр первинної медичної допомоги Великомостівської міської ради" та КНП "Великомостівська міська лікарня Великомостівської міської ради" 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень