Пошук

Доповідь відділу освіти «Хід завершення навчального 2019-2020 року»

Дата: 22.06.2020 11:47
Кількість переглядів: 1009

Фото без описуНавчальний процес у закладах освіти Великомостівської міської ради тривав з 1 вересня 2019 року до 29.05.2020 року.

З 12 березня в усіх закладах освіти розпочалось навчання з використанням дистанційних технологій на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»

Видано розпорядження «Про організацію перевезення випускників закладів освіти до пунктів тестування і назад», розроблено та затверджено графік перевезення. Для перевезення залучені усі автобуси закладів освіти Великомостівської міської ради.

Видано розпорядження «Про проведення інвентаризації продуктів харчування в закладах освіти Великомостівської міської ради».

Нагороджено 42 переможців (учні 9-11 класів) ІІ, ІІІ етапів предметних олімпіад грошовими преміями на святі останнього дзвоника. Переможці 6-8 класів будуть нагороджені на свято першого дзвоника.

Видано 201 похвальний лист за особливі досягнення у навчанні.

  Зроблено замовлення:

- на виготовлення свідоцтв про базову загальну середню освіту у кількості 132 одиниць, 14 з них з них з відзнакою.

- на виготовлення свідоцтв про повну загальну середню освіту у кількості 113 одиниць, з них 2 срібні медалі та 6 золоті.

В кінці навчального року для департаменту освіти і науки Львівської ОДА підготовлено звіт щодо підсумків атестації педагогічних працівників, які атестувались у 2019/2020 навчальному році. Всього атестувалось атестаційною комісією ІІ рівня при відділі освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради 21 педагогічний працівник, із керівних кадрів – 7  особи.  20 з них відповідають кваліфікаційним категоріям та педагогічними званням на які претендували, 1 педагогічному працівнику підтверджено кваліфікаційну категорію, яка була присвоєна раніше.

За поданням керівників закладів освіти 9 педагогічних працівників нагороджено грамотами Великомостівської міської ради за сумлінну працю та вагомий внесок у навчанні та вихованні підростаючого покоління.

У департамент освіти і науки  Львівської ОДА подано щодо нагородження відомчими відзнаками: грамотою Департаменту 3 особи.

Видано розпорядження «Про звітування керівників закладів освіти Великомостівської міської ради», згідно якого усі керівники закладів освіти повинні прозвітувати про роботу за рік та подати у відділ освіти протокол загальних зборів на яких керівник звітував.

Керівникам закладів освіти надіслані рекомендації щодо ознайомлення учнів про заходи безпеки життєдіяльності на час літніх канікул: про дотримання правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань, правил поведінки в громадських місцях, правила поводження на річках та водоймах, дій у випадку підвищення температури.

Були внесені зміни до плану роботи дошкільних закладів освіти видано розпорядження про тимчасове призупинення освітнього процесу у дошкільних навчальних закладах: Пристанського НВК «ЗЗСО І-ІІ ступенів - ЗДО(дитячий садок)», Бутинського  НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ЗДО(дитячий садок)», Двірцівського  НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ЗДО(дитячий садок)», Куличківської філії Великомостівського ОЗЗСО НВК «ЗЗСО І-ІІ ступенів-ЗДО (дитячий садок)», Борівської філії Великомостівського ОЗЗСО НВК «ЗО І ступеня-ЗДО (дитячий садок)»   Стемінського НВК «ЗО І ступеня-ЗДО(дитячий садок)» та Реклинецького ясла-садок «Веселка» з 12 травня 2020р.

На даний момент відділом фінансів та бухгалтерського обліку Великомостівської міської ради  провелись проплати на придбання будівельних матеріалів для проведення поточних ремонтних робіт по закладах освіти.

           

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень