Пошук

Звіт дільничних офіцерів поліції по території Великомостівської громади

Дата: 01.07.2020 16:20
Кількість переглядів: 1664

Звітування дільничних офіцерів поліції СППП Сокальського ВП Червоноградського ВП ГУНП Львівській області про стан дотримання правопорядку на території Великомостівської міської ради з 01.01.2020 по 01.07.2020 року.

Територію Великомостівської міської ради (ОТГ), протягом першого півріччя 2020 року обслуговували  Ст. ДОП СППП Сокальського ВП к-н. поліції Боровський І.М. та ДОП СППП Сокальського ВП ст. л-нт. поліції Лопушанський П.П.

Так, до адміністративної відповідальності дільничними офіцерами поліції, які обслуговували територію Великомостівської адміністративної зони, притягались громадяни за такими статтями:

- ст. 178 КУпАП  (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях та поява у громадських місцях у п’яному вигляді),

- 175-1 (куріння в громадському місці),

- 156 ч.2 ч.3 (порушення правил торгівлі алкогольних напоїв),

- 173-2 ч.1 та ч.2 (насильство в сім'ї),

- 173 (дрібне хуліганство)

- 176 (виготовлення, зберігання самогону),

- 160 (торгівля з рук у невстановлених місцях)

- 192 (порушення громадянами строків реєстрації зброї)

- 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб)

- 44-3 (порушення правил, щодо карантину людей)

- 186 (самоуправство)

Ст. ДОП СППП Сокальського ВП к-н. поліції Боровський І.М. складено –60 адмін. протоколів, розкрито 10-ть злочинів  (ст. 185 ч.1 (5), 125 ч.1 (4) ст. 126 -1 (1) КК України), які в подальшому були направлені в суд.

ДОП СППП Сокальського ВП ст. л-нт. поліції Лопушанський П.П., складено 56 адмін. протоколів, розкрито 7 злочинів (ст. 185 ч.1 ( 1), 125 ч.1 (3),  246 (3) КК України, які в подальшому були направлені в суд.

Також серед жителів Великомостівської міської ради, які вчиняли насильство в сімї, згідно ч. 3, п. 2 наказу МВС України № 124 від 25.02.2019 року, а також Закону України "Про запобігання та протидію домашньому насильству", проводились профілактичні заходи (поставлено на облік, осіб, які вчинили насильство в сім'ї). Відповідно до чого із ними протягом 2020 року проводяться індивідуально-профілактичні бесіди.

Крім того з метою недопущення правопорушень та злочинів проводилась профілактична робота із особами (що проживають на території Великомостівської міської ради), які перебувають на обліку у Кримінально-виконавчій інспекції, раніше судимими та формальниками.

Також проводилась індивідуально-профілактична робота з особами які ухиляються від військової служби та проведені заходи для виявлення їхнього місця знаходження.

Окрім залучення дільничних офіцерів поліції до несення служби під час надзвичайних подій (планів перехватів, тривог), а також заходів пов’язаних з несенням служби за межами району, дільничними офіцерами поліції з березня по липень 2020 року проводились заходи під час вихідних та святкових днів спрямовані на дотримання правил карантину та профілактика осіб, які потенційно підпадають  під групу «ризику», щодо захворювання короновірусом COVID-19.

Проблемним питанням, на жаль, залишається низький рівень матеріально технічного забезпечення ДОП, (ненадання пального для використання службового автомобіля), а також те, що на даний час на території Великомостівської міської ради не відремонтовано приміщення для використання під Поліцейську Станцію. Невирішення даного питання, створює незручності в роботі, як ДОП так і інших служб поліції, які без службового приміщення на території Великомостівської міської ради стикаються з рядом робочих проблем. 

Пропозиції:

  • Створення «Поліцейської Станції» та належних умов у ній, для ведення службової діяльності, що сприяло б покращенню комунікації між жителями Великомостівської МР та працівниками поліції.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень