Пошук

Привітання з Днем міста - Днем громади!

Дата: 19.07.2020 09:38
Кількість переглядів: 3561

Фото без описуУ житті кожної людини буває багато свят, родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях.

Без сумніву, одним із таких є День рідного міста, День села, День громади. Кожен рік у липні ми святкуємо День міста Великі Мости, а з минулого року ми започаткували традицію в цей день також святкувати День Великомостівської громади. Це день, який об’єднує тих, кому дорогий наш край, наше місто, наша громада. День, коли кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини та розділяє це чудове свято.
Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місцевості з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У житті кожного з населених пунктів нашої громади багато яскравих сторінок з якими пов’язані імена відомих діячів у різних сферах діяльності.
Усі досягнення, якими багата наша громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного міста та села, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов різні випробування, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння своєму краю, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.
Вітаю також нашу молодь і вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, креативність, енергія, сміливість, розум - гарантія розвитку і процвітання нашої громади та всієї України.
На жаль, цього року ми змушені святкувати у незвичних для нас умовах, умовах карантину, щиро сподіваюсь, що така ситуація є тимчасовою і невдовзі ми зможемо повернутися до звичного ритму життя та відзначатимемо ще не одне свято разом.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.
Тож, з нагоди Дня міста – Дня громади, від усієї душі вітаю всіх мешканців та гостей нашої громади та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту. Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та благополуччя, а також міцного здоров’я. Нехай зростає та процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє!

З повагою,
міський голова Ярослав Ройко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень