Пошук

Великомостівська громада бере участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 03.08.2020 11:42
Кількість переглядів: 667

Фото без описуНа Львівщині стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади». Меморандуми про співпрацю та партнерство з поліцією підписали голови 22 об’єднаних територіальних громади, серед них і Великомостівська громада.

Головна ідея проєкту - новий рівень безпеки населення та новий рівень взаємодії з громадою. Поліцейський офіцер громади - це той, хто завжди буде поряд з людьми, які на нього чекають і працюватиме він безпосередньо на території громади та своєчасно реагуватиме на її потреби.

Метою Меморандуму є співпраця Сторін на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території об’єднаної територіальної громади.

Для реалізації даного проєкту в нашій громаді вже розпочався капітальний ремонт Центру безпеки Великомостівської міської ради (ОТГ). Фінансування здійснюється з кількох джерел: з обласного бюджету 200,0 тис. грн., з місцевого бюджету - 173,201 тис.грн., фінансовий внесок - 70,0 тис.грн., не фінансовий внесок - 48,934 тис.грн.

Після завершення ремонтних робіт, тут буде розміщено поліцейську станцію та працюватиме щонайменше два поліцейських офіцери.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень