Пошук

Звіт про організацію освітнього процесу в закладах дошкільної освіти Великомостівської міської ради у 2019-2020 н.р.

Дата: 23.07.2020 10:57
Кількість переглядів: 433

 

Фото без описуЗВІТ

 про організацію освітнього процесу в закладах дошкільної освіти (далі ЗДО) Великомостівської міської ради у 2019-2020 н.р.

Організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти розпочалася з перевірки ЗДО до початку нового 2019-2020 навчального року. Відповідно до розпорядження міського голови від 06.08.2019р. № 187/02-04 була створена комісія з перевірки готовності усіх закладів освіти до початку навчального року. До складу комісії увійшли заступники міського голови Великомостівської міської ради, начальник та спеціалісти відділу освіти Великомостівської міської ради, представник Сокальського Головного управління Держпродспоживслужби та Сокальського головного управління  державної служби у надзвичайних ситуаціях. Службою ДНС  не було погоджено акти  готовності Пристанського НВК та Великомостівського ЗДО.  За результатами перевірки керівникам закладів освіти були вручені приписи та акти по усуненню виявлених недоліків.

Організовано гаряче харчування у всіх ЗДО за відповідним примірним двотижневим меню затвердженим начальником Сокальського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області. Вихованці ЗДО із числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, дітей учасників АТО, ЧАЕС, дітей з інвалідністю, забезпечені харчуванням згідно пільг відповідно до рішення сесії Великомостівської міської ради №473 від 26.02.2019 року.

Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури та туризму та плану методичної роботи ЗДО (розпорядження міського голови від 21.10.2019 року №261) проведено конкурс «Осінні Фантазії»,  конкурс малюнків до Дня Захисника України (розпорядження міського голови від 18.10.2019 року №260).

Усі малюнки вихованців, які брали участь у конкурсі передані для бійців АТО на передову. Переможці конкурсу нагороджені грамотами.

21.11.2019 року проведено навчання усіх керівників закладів освіти Великомостівської міської ради за Програмою навчання з питань пожежної безпеки керівників підприємств, організацій, установ (24год.).

На виконання наказу МОН від 18.04.2006 р. №304 (зі змінами від 14.10.2017р. №1512) «Про затвердження положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах, організаціях, установах, що належать до сфери управління МОН України, проведено планове навчання та перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.  Була створена комісія у складі заступника голови Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки  М.Калина, головного державного інспектора відділу нагляду АПК СКС головного управління Держпраці у Львівській області Л. Бринь, заступника міського голови Ю. Пенцака, т.в.о. начальника відділу освіти, культури та туризму Г. Булик, головного спеціаліста відділу освіти В. Матури. Усім керівникам видано посвідчення.

Атестаційною комісією ІІ рівня підтверджено відповідність займаній посаді директору ЗДО Н. Мармаш, заступникам директора з НВР С. Демків, Л. Бабляк. Присвоєно звання «вихователь-методист» Н. Михальчук.

На виконання наказу департаменту освіти і науки Львівської ОДА від 30.03.2020р. №07-01/80 «Про фунціонування сервісу електронної реєстрації дітей у закладах дошкільної освіти» затверджено модераторів ЗДО, відповідальних за організацію роботи електронного сервісу у ЗДО Великомостівської міської ради.

Відповідно до ЗУ  «Про захист населення від інфекційних хвороб» постанови КМУ від 11.03.2020р. № 211 «Про запобігання поширення на території України  коронавіруру COVID-19» видано розпорядження «Щодо організації роботи закладів освіти під час карантину», згідно якого в усіх ЗО Великомостівської міської ради встановлено особливий режим роботи: тимчасово обмежений доступ в приміщення за місцем розташування, заняття здійснювати з використанням елементів дистанційного навчання. Засновником забезпечено необхідними дезінфікуючими засобами усі ЗО, проведено організаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання усіх протиепідемічних вимог.

На виконання ЗУ «Про освіту», «Про дошкільну освіту», беручи до уваги постанови КМУ від 11.03.2020р. № 211 «Про запобігання поширення на території України  коронавіруру COVID-19» з 12 травня 2020р. тимчасово призупинено роботу  в усіх ЗДО Великомостівської міської ради. Проведено інвентаризацію продуктів харчування (розпорядження міського голови №112/02-04 від 14.05.2020року).

Відповідно до примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед колективом та громадськістю» затвердженого наказом МОН України від 25.03.2005 № 178 видано розпорядження міського голови від 13.05.2020р. №111/02-04 «Про звітування керівників закладів освіти Великомостівської міської ради».

На даний момент опрацьовуються рекомендації Міністерства охорони здоров’я тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у ЗДО на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

В.о.начальника відділу

освіти, культури та туризму                                                         Г. Булик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень