Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації («Генеральний план розвитку села Реклинець")

Дата: 24.10.2019 11:37
Кількість переглядів: 525

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження громадських слухань  щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25 травня 2011 р. №55 та з метою забезпечення врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації, Великомостівська міська рада повідомляє про початок громадських слухань «Генеральний план розвитку села Реклинець Сокальського району Львівської області» та «Генеральний план розвитку села Стремінь Сокальського району Львівської області».

Замовник Великомостівська міська рада. Розробник  ПП «УГП-ГРУП»

 

Проект доступний для ознайомлення в приміщенні міської ради з 26 вересня 2019 р. по 28 жовтня 2019 р. з пн. по пт. з 9.00 год до 17.30 год.

Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обгрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів державних стандартів, норм та правил.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень