Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту ДПТ та Звіту про СЕО (обслуговування існуючих будівель каналізаційних очисних споруд на території Великомостівської міської ради)

Дата: 07.11.2019 10:49
Кількість переглядів: 412

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Детальний план території з метою обслуговування існуючих будівель каналізаційних очисних споруд на території Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Великомостівська міська рада.

Розробник ДПТ – Державне підприємство Державний інститут проектування міст «Містопроект»

Розробник СЕО – ТзОВ «Центр Проект ЛТД»

Письмові зауваження і пропозиції приймаються з 07.11.2019 до 05.12.2019 р.;

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 09.12.2019 р.

Ознайомитися з проектом ДПТ та звітом про СЕО і подати зауваження та пропозиції можна за адресою: Великомостівська міська рада (Львівська обл., Сокальський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6,  80074).

Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується детального плану є Великомостівська міська рада.

Оскільки не матиме суттєвого впливу на довкілля, територіально ділянка розташована на значній відстані від межі сусідніх держав, необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту детального плану відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень