Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (впорядкування забудови території в межах пл. Незалежності, вул. Львівська, вул. С. Бандери, вул. Шевченка)

Дата: 23.01.2020 12:22
Кількість переглядів: 472

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

На розгляд подається проект Детального плану території  в м. Великі Мости з метою впорядкування забудови території в межах пл. Незалежності, вул. Львівська, вул. С. Бандери, вул. Шевченка, виготовлений відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» на підставі рішення ІІІ сесії УІІІ скликання Великомостівської міської ради №54 від 18.12.2017 р.

Замовник документації – Великомостівська міська рада.

Розробник документації – ОП ЛОПВАПБ (Сокальський відділ)

Детальний план території розроблений з врахуванням планувальних рішень генерального плану м. Великі Мости, державних, громадських та приватних інтересів.

Громадські слухання відбудуться 25 лютого 2020 року о 13.00 год в приміщенні Великомостівської міської ради по вул. Шевченка, 6 в м. Великі Мости

Пропозиції громадськості подаються в письмовій формі (згідно з п.7 Постанови КМУ від 25.05.2011р. №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні») з 23.01.2020 року по 24.02.2020 року до Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень