Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації (ДПТ по вул. Стуса в м. Великі Мости)

Дата: 23.01.2020 15:00
Кількість переглядів: 479

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

На розгляд подається проект Детального плану території  по вул. Стуса в м. Великі Мости, виготовлений відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» на підставі рішення XVI сесії ХІІІ скликання Великомостівської міської ради №362 від 05.12.2018р.

Замовник документації – Великомостівська міська рада.

Розробник документації – Орендне підприємство Львівське обласне проектно - виробниче архітектурно - планувальне бюро (Сокальський районний відділ)

Детальний план території розроблений з врахуванням планувальних рішень генерального плану м. Великі Мости, державних, громадських та приватних інтересів.

Громадські слухання відбудуться 24 лютого 2020 року о 13.00 год в приміщенні Великомостівської міської ради по вул. Шевченка, 6 в м. Великі Мости

Пропозиції громадськості подаються в письмовій формі (згідно з п.7 Постанови КМУ від 25.05.2011р. №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні») з 23.01.2020 року по 24.02.2020 року до Великомостівської міської ради: м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6, Сокальського району Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень