Пошук

Запрошуємо до громадського обговорення («Видобування корисних копалин (будівельного піску) на Двірцівському родовищі)

Дата: 30.07.2020 11:12
Кількість переглядів: 620

Фото без описуЗгідно Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» в рамках проходження процедури оцінки впливу на довкілля (далі - ОВД) щодо планованої діяльності «Видобування корисних копалин (будівельного піску) на Двірцівському родовищі (номер справи у єдиному peєстрі з ОВД 20204155673) суб'єкт господарювання приватне акціонерне товариство «Червоноградський завод залізобетонних виробів», 29.07.2020 о 13:00 годині у приміщенні Народного Дому міста Великі Мости (80074, Львівська обл., Сокальський район, місто Великі Мости, вулиця Шевченка, будинок 9) були заплановані громадські слухання.

У зв'язку з вступом у дію Закону України про внесення змін до ст. 17 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» щодо запобігання виникненню i поширенню коронавірусної хвороби (COVID- 1 9) повідомляємо.

Фото без опису Громадські слухання, дата проведення яких припадає на цей період, вважаються такими, що не відбулися, і повторно не проводяться. Громадське обговорення планованої діяльності буде проводитись у формі надання письмових зауважень i пропозицій (у тому числі в електронному вигляді). Зауваження i пропозиції щодо планованої діяльності можна подавати до департаменту екології та природних pecypcів Львівської облдержадміністрації у письмовому (79026 м. Львів, вул. Стрийська,98) та електронному вигляді (envir@loda.gov.ua) до 13.08.2020 р.

Також повідомляємо, що зі Звітом з оцінки впливу на довкілля та іншою додатковою інформацією можна ознайомитися за адресами:

  • Приміщення Великомостівської міської ради

Львівська обл., Сокальський район, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6;

-  Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації:

М. Львів, вул. Стрийська, 98

- Єдиний реєстр з ОВД за посиланням

http://eia.menr.gov.ua/en/case/id-5673


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень