Пошук

Вітаємо з Днем знань!

Дата: 01.09.2020 08:26
Кількість переглядів: 404

Фото без описуДорогі учні, батьки та вчителі!

Знову ранок першовересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша Великомостівська громада зустрічає День знань – свято мудрості, доброти і людяності.

Сьогодні усі шляхи ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну дорогу. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них. А ми завжди будемо поруч, щоб допомогти і підказати.

Цього року свято буде не звичним, як і багато інших речей, які ми разом з вами робимо вперше, в новому форматі, але це все робиться заради нашої безпеки та безпеки наших дітей, у всіх діях пріоритетом є здоров’я. Новий навчальний рік розпочинається з дотриманням усіх карантинних вимог.

Будьте здорові, зі святом усіх!

 

З повагою,

міський голова Ярослав Ройко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень