Пошук

Вітання з днем дошкілля!

Дата: 27.09.2020 15:43
Кількість переглядів: 567

Фото без описуШановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за щоденну самовіддачу,  віддане служіння улюбленій справі, терпіння, наполегливість і високий професіоналізм, за любов до дітей – найменших мешканців нашої громади і рідного краю.

Від мудрості   керівника    дошкільного  закладу, педагогічної  майстерності, турботливості, уваги, розуміння вихователів та їх  помічників, допомоги батьків залежить щасливе дитинство і подальша доля кожного вихованця, майбутніх патріотів нашої держави.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення.
Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Упевнені, що саме ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку на день радості й щастя!
Тож нехай доля сторицею віддячить вам за невтомну працю незмінною прихильністю.

Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти, нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою. Міцного Вам здоров’я, натхнення, любові, здійснення усіх мрій та сподівань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень