Пошук

Привітання з Днем Захисника України, Днем Покрови Пречистої Богородиці та Днем українського козацтва!

Дата: 14.10.2020 09:00
Кількість переглядів: 1092

Дорогі наші Захисники, хоробрі хлопці та сміливі дівчата, дозвольте привітати Вас зі святом мужності і патріотизму, історії і добра, святом лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники нашої держави - Днем Захисника України.

Це свято не лише чоловіків, а й усіх, хто любить і захищає свою Батьківщину, кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Це - свято України!

Сьогодні ми щиро вітаємо усіх, хто носить високе звання Захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, добровольцям, військовослужбовцям, воїнам запасу. Ваш подвиг завжди буде прикладом патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, сини та доньки України, подяка і найкращі побажання здоров'я, довголіття і злагоди. Щира подяка батькам та матерям наших воїнів за патріотичне виховання дітей, за те, що привили їм любов до рідної землі.

Уклінно дякуємо усім нашим Героям, які ціною власного життя і здоров’я боронили нашу рідну Україну від ворогів, а також тим, які нині захищають територіальну цілісність та суверенітет України! Зичимо нашим воїнам, міцності духу, миру та спокою та довгих років життя!

Вічна пам’ять та невмируща слава всім, хто поклав своє життя за волю та незалежніть своєї землі, за мирне та світле майбутнє нашої України.

Сьогодні ми відзначаємо також день святої Покрови Пречистої Богородиці та День українського козацтва, адже козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг, а Божа Матір вважається заступницею і покровителькою Українського козацького війська.

У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Нехай Пресвята Богородиця і надалі залишається надійною заступницею як для кожної людини, так і для всієї нашої благословенної України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень