Пошук

До уваги отримувачів субсидій!

Дата: 19.10.2020 09:12
Кількість переглядів: 1015

Фото без опису До уваги отримувачів субсидій!

         З початком опалюваного сезону 2020/2021 років звертаємо увагу на наступне:

Домогосподарствам, право на призначення субсидій яким було визначено у травні 2020 року, розрахунок субсидії на опалювальний період 2020/2021 років буде проведено автоматично, без звернення.

Такий розрахунок буде проведено і родинам, які мали "нульову" субсидію у літній період.

         Розрахунок проводитиметься на підставі доходів за І та ІІ квартали 2020 року.

   Нові Заяву та Декларацію про доходи необхідно в обов’язковому порядку подати лише домогосподарствам, у складі яких відбулися зміни (у сімейному стані; набуття права власності на житловий будинок, земельну ділянку, тощо; здійснення покупки на суму, що перевищує 50 тисяч гривень) та орендарям житлових приміщень.

         Наголошуємо, що час звернення – фактично до 15 грудня 2020 року, тобто, не пізніше, ніж за два місяці з початку опалювального сезону.

         До уваги пенсіонерів!

         Для непрацюючих пенсіонерів, дохід яких складається лише з пенсії, до розрахунку береться розмір пенсії за серпень. Рекомендуємо особам, які набули права на пенсіє за віком у період з березня по липень 2020 року, та розрахувались з роботи і не мають інших доходів, крім пенсії, звернутись із Заявою про призначення субсидії  з врахуванням лише розміру пенсії.

                  Для тих, хто має заборгованість!

         Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, субсидія не призначається, якщо у домогосподарстві наявна протермінована понад три місяці заборгованість з оплати за житлово-комунальні послуги понад 340 гривень.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень