Пошук

Привітання з Днем працівників соціальної сфери

Дата: 01.11.2020 09:24
Кількість переглядів: 559

Шановні працівники соціальної сфери!

Щиро вiтaю iз професiйним святом людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

Вам випало непросте завдання - бути провідниками соціальних послуг в період суспільних перетворень, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем жителів нашої громади.

Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної служби. Ви приходите на допомогу тим, хто її потребує найбільше - людям похилого віку та особам з інвалідністю, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим. Тут не може бути випадкових людей, це - праця за покликанням. Вона до снаги тільки обраним, тим, хто цілком віддає себе турботі про інших.

Від імені жителів Великомостівської громади хочу висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за  Вашу  працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків,  за душевну щедрість,  сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

У цей день хочеться сказати спасибі кожному соціальному працівнику за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай все намічене виконується.

Сердечно бaжaю Вaм, Вaшим родинaм мiцного здоров’я, щaстя, рaдостi, невичерпної життєвої енергiї i нехaй добро, зроблене Вaми, повертaється до вaс сторицею! 

 

З повагою,

міський голова Ярослав Ройко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень