Пошук

Вітання з ювілеєм Двірцівський НВК «ЗЗСО І-ІІІст. – ЗДО (дитячий садок)»

Дата: 09.11.2020 10:00
Кількість переглядів: 677

Фото без описуСьогодні свій 40-літній ювілей святкує Двірцівський НВК «ЗЗСО І-ІІІст. – ЗДО (дитячий садок)»

Шановні вчителі, адміністрація школи, учні, батьки, від щирого серця хочемо привітати всіх вас з ювілеєм вашої чудової школи.

Хочеться побажати, щоб кожен у цьому закладі відчував себе щасливо і весело, зміг домогтися великих успіхів і поставлених цілей, щоб кожен зміг розкрити свій талант і показати свої здібності, був здоровий і життєрадісний. Щоб всі вчителі були шановані і успішні в своїй діяльності, а батьки добрі і уважні до своїх дітей.

Нехай ваша школа процвітає, дарує нашим дітям вірні знання, гарне виховання і радісні спогади. Нехай кожен в цій школі буде креативний і успішний.

За ці роки рідна школа виховала і виростила добрими, чуйними багато дітей, які вміють бути людяними, адже школа - це таке місце де завжди тебе чекають і для всіх відкриті двері, де завжди допоможуть доброю порадою, підтримають і вислухають.

Хочемо побажати довгих років діяльності цього навчального закладу, прекрасним вчителям, добрим і чуйним співробітникам школи. А також бажаємо цілеспрямованості та ентузіазму кожному з учнів, бадьорості і сил кожному з батьків. Будьте всі здорові, вірте в себе, а улюблена школа нехай всім допомагає реалізовувати мрії, дізнаватися щось цікаве і відкривати для себе щось дивовижне з кожним днем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень