Пошук

Зернові культури та картопля (ДК 021:2015 – 03210000-6)

Дата: 12.01.2021 16:22
Кількість переглядів: 542

05 січня 2021 року тендерним комітетом Великомостівської міської ради було повторно оголошено закупівлю по предмету: Код ДК 021:2015 – 03210000-6 Зернові культури та картопля (картопля) для забезпечення харчування дітей у закладах освіти Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області.

            Очікувана вартість закупівлі по даному предмету – 203 346,00 грн. (Двісті три тисячі триста сорок шість грн. 00 коп.) з ПДВ.. Відповідно до очікуваної вартості застосовано процедуру закупівлі - відкриті торги. При визначенні очікуваної вартості тендерний комітет керувався Довідкою Львівської торгово-промислової палати № 19-09964 від 15.10.2020 р. щодо вартості продуктів на ринку Львівської області з врахуванням доставки в межах Львівської області станом на жовтень 2020 р.

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі

 

Найменування товару

Технічні вимоги

Од. виміру

Обсяг

Картопля   

ДСТУ – 4506:2005 Бульби цілі, чисті, здорові, сухі, не пророслі, без ознак в’ялості, гнилі, чи сухогнилі. Однорідні за формою та забарвленням. Розмір по найбільшому поперечному діаметру не менше 60 мм.  Наявність органічних та мінеральних домішок (солома, бадилля, каміння та ін.) не допускається. Поставляється у споживчій тарі (мішки,,сітки, ін), що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність, товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

 Наявність потемнінь м'якуша картоплі неприпустиме. Запах та смак властивий даному ботанічному сорту, без стороннього присмаку та запаху. Без ГМО.

Кг

23 400

 

Бульби мають бути свіжі, цілі, здорові, чисті, незів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої вологості, типові для ботанічного сорту по формі і забарвленню. Без слідів гнилі, грибка, дозрілі, не підморожені. Очищені від землі. Мають бути дотримані умови температурного режиму для продуктів харчування, які цього потребують при їх зберіганні та перевезенні.

Вимоги щодо якості товару:

1. Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України (Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та діючим стандартам ТУ, ДСТУ.

2. Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні.

3.  Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами завіреними належним чином, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції в повному обсязі, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (сертифікати відповідності та/або посвідчення про якість та/або декларація про якість, експертні висновки, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи (у разі наявності) та/або довідки).  Сертифікат якості на кожну поставку має бути діючим з урахуванням терміну реалізації та чітко відповідати змісту маркування на упаковочній тарі.

5. Забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. На недоброякісний товар складається акт і він безоплатно повертається постачальнику.

6. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Постачання товару:

Товар має постачатися автотранспортом та за власний рахунок Постачальника дрібними партіями з визначеною періодичністю і в терміни згідно із заявками Замовника, , де зазначається найменування та кількість Товару, термін відвантаження. Заявка направляється Замовником у будь-якій йому доступній формі (письмово, електронною поштою, тощо). З 7:30 і протягом дня поставки продукція повинна бути поставлена за всіма адресами, які вказані Замовником.

Поставка Товару повинна здійснюватись спеціалізованим транспортом з дотриманням санітарних вимог для перевезення даної категорії товару. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти (комори).

Товар приймається лише за наявності  накладної на товар, сертифіката якості та всієї супровідної документації на кожну партію товару, згідно вимог діючого законодавства, яка  підтверджує  його  походження, безпечність і якість.

Водій та особи, які супроводжують товар в дорозі і виконують навантажувально–розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та бути забезпечені спецодягом.

           Товар повинен передаватись до приміщення закладу Замовника, в неушкодженій упаковці, яка відповідає характеру, забезпечує цілісність товару та збереженню його якості під час транспортування. Ящики (тара) повинні мати етикетки, на яких зазначено відомості про товар.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень