Пошук

Оброблені фрукти та овочі (Код ДК 021-2015 (CPV) 15330000-0)

Дата: 12.01.2021 16:26
Кількість переглядів: 563

06 січня 2021 року тендерним комітетом Великомостівської міської ради було повторно оголошено закупівлю по предмету:  Код ДК 021-2015 (CPV) 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (томатна паста, огірок солений, капуста квашена, сухофрукти, повидло, горошок зелений консервований) для забезпечення харчування дітей у закладах освіти Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області.

            Очікувана вартість закупівлі по даному предмету – 306 379.00 грн. (Триста шість тисяч триста сімдесят дев’ять грн. 00 коп.) з ПДВ.. Відповідно до очікуваної вартості застосовано процедуру закупівлі - відкриті торги. При визначенні очікуваної вартості тендерний комітет керувався Довідкою Львівської торгово-промислової палати № 19-09964 від 15.10.2020 р. щодо вартості продуктів на ринку Львівської області з врахуванням доставки в межах Львівської області станом на жовтень 2020 р.

 

            Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі

 

«Паста томатна, 25% в ст/б.» - 375  кг.:

Зовнішній вигляд: однорідна концентрована маса від напіврідкої до мазкої консистенції (залежно від масової частини розчинних сухих речовин), без темного вкраплення, грубих частинок плодів. Дозволено поодинокі вкраплення насіння та частинок шкірочки. Смак та запах повинні бути властиві концентрованій томатній масі, без гіркоти, пригару. Не допускаються сторонні смаки та запахи. Колір помаранчево-червоний або темно-червоний, рівномірний за всією масою. Дозволено буруватий чи коричнюватий відтінок. Маркування споживчої тари повинно бути нанесено державною мовою типографським або іншим способом на тару або паперову етикетку, у доступній для сприймання споживачем формі, з обов’язковим зазначенням такої інформації: назва продукту; назва та повна адреса ї телефон підприємства-виробника, адреси потужностей (об’єкта) виробництва; товарний знак (за наявності); сорт продукту; номінальна маса продукту (кг) та допустиме відхилення (%); склад продукту у порядку переваги складників, зокрема харчових добавок та ароматизаторів, що їх використовували у його виробництві; харчова та енергетична цінність (калорійність) із зазначенням кількості вуглеводів у встановлених одиницях виміру на 100 г продукту; кінцева дата споживання: «Вжити до» або дата виробництва та строк придатності; номер партії виробництва; умови зберігання та використання (температурний режим, вологість повітря, освітлення); позначення цього стандарту; приклад умовного позначення під час замовлення: «Паста томатна з масовою часткою розчинних сухих речовин 25% ДСТУ 5081:2008; штрих коду згідно з ДСТУ 3147 інформація щодо сертифікації (за наявності)».

«Капуста квашена» - 2600 кг.:

Зовнішній вигляд: рівномірно нашаткована смужками не ширше 5 мм або нарізана чи рублена у вигляді часток різної форми не більше 12мм в найбільшому розмірі, без крупних часток качану та кусків листя чи у вигляді цілих качанів чи їх половинок. Консистенція соковита, щільна, хрустка. Запах ароматний, притаманний для квашеної капусти. Смак кислувато-солонуватий, приємний, без гіркоти. Смак соку більш гострий, за смак квашеної капусти без соку. Колір світло-солом’яний. Фасована.

«Огірок солений» - 2200 кг.:

Огірки цілі, не м’яті, не зморщені, довжиною 110мм, зелено-оливкового кольору. Фасовані.

«Сухофрукти суміш» - 1900 кг.:

Сухофрукти суміш. Не копчена, без стороннього смаку і запаху.  Зовнішній вигляд: суха, без зайвих домішок, цвілі та ушкоджень шкідниками, свіжа на вигляд, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання. Упаковка: поліпропіленові мішки з етикеткою, вагові, без механічних пошкоджень.

Фізико-хімічні показники , харчова та енергетична цінність згідно із ДСТУ. Продукт виготовлений з натуральних компонентів, без додавання консервантів, штучних барвників. Не містить генетично-модифікованих організмів

«Повидло (фас.)» - 650 кг:

Повидло - протерта маса плодів або ягід. Смак та запах характерний для повидла.  Розфасоване  в скляні банки.

«Горошок зелений консервований, фас. - 80 кг:

Консерви з гороху зеленого. Горох повинен бути чистий, цілий, не перезрілий.

 

Вимоги щодо якості товару:

1. Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України (Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та діючим стандартам ТУ, ДСТУ.

2. Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні.

3.  Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами завіреними належним чином, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції в повному обсязі, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (сертифікати відповідності та/або посвідчення про якість та/або декларація про якість, експертні висновки, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи (у разі наявності) та/або довідки).  Сертифікат якості на кожну поставку має бути діючим з урахуванням терміну реалізації та чітко відповідати змісту маркування на упаковочній тарі.

5. Забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. На недоброякісний товар складається акт і він безоплатно повертається постачальнику.

6. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Постачання товару:

Товар має постачатися автотранспортом та за власний рахунок Постачальника дрібними партіями з визначеною періодичністю і в терміни згідно із заявками Замовника, , де зазначається найменування та кількість Товару, термін відвантаження. Заявка направляється Замовником у будь-якій йому доступній формі (письмово, електронною поштою, тощо). З 7:30 і протягом дня поставки продукція повинна бути поставлена за всіма адресами, які вказані Замовником.

Поставка Товару повинна здійснюватись спеціалізованим транспортом з дотриманням санітарних вимог для перевезення даної категорії товару. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти (комори).

Товар приймається лише за наявності  накладної на товар, сертифіката якості та всієї супровідної документації на кожну партію товару, згідно вимог діючого законодавства, яка  підтверджує  його  походження, безпечність і якість.

Водій та особи, які супроводжують товар в дорозі і виконують навантажувально–розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та бути забезпечені спецодягом.

   Товар повинен передаватись до приміщення закладу Замовника, в неушкодженій упаковці, яка відповідає характеру, забезпечує цілісність товару та збереженню його якості під час транспортування. Ящики (тара) повинні мати етикетки, на яких зазначено відомості про товар.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень