Овочі, фрукти та горіхи (Код ДК 021-2015 (CPV) 03220000-9)
06 січня 2021 року тендерним комітетом Великомостівської міської ради було повторно оголошено закупівлю по предмету: Код ДК 021-2015 (CPV) 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Цибуля (деталізований код - 03221113-1 – Цибуля), буряк (деталізований код - 03221111-7 - Буряк), морква (деталізований код - 03221112-4 - Морква), яблука (деталізований код - 03222321-9 - Яблука), капуста білокачанна свіжа (деталізований код - 03221410-3 - Капуста качанна), лимони (деталізований код - 03222210-8 – Лимони) на 2021 рік) для забезпечення харчування дітей у закладах освіти Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області.
Очікувана вартість закупівлі по даному предмету – 234 374.00 грн. (Двісті тридцять чотири тисячі триста сімдесят чотири грн. 00 коп.) з ПДВ. Відповідно до очікуваної вартості застосовано процедуру закупівлі - відкриті торги. При визначенні очікуваної вартості тендерний комітет керувався Довідкою Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/2971/10-20 від 12.11.2020 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у жовтні 2020 року.
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Найменування товару |
Технічні вимоги до предмету закупівлі |
Цибуля 2597 кг |
Цибуля – цибулини повинні бути свіжими, здоровими, визрілими, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою. Не допускається наявність гнилої, пророслої, пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами, в’ялої, підмороженої цибулі. Розмір середній не мілкий. Середня вага однієї цибулини – 0,130 -
|
Капуста білокачанна свіжа 6510 кг |
Капуста – капуста білокачанна, свіжа, пізньостиглих сортів. Головки свіжі, цілі, здорові, цілком сформовані, не ушкоджені шкідниками. Середня вага одного качана від – 1,7 до
|
Буряк 8130 кг |
Буряк – коренеплоди свіжі, цілі чисті, не зів’ялі, не пошкоджені, не тріснуті, не порослі, без пошкоджень, не уражені хворобами. Розмір середній не мілкий. Середня вага одного буряка – 0,260 –
|
Морква 3400 кг |
Морква – коренеплоди свіжі, цілі чисті, не зів’ялі, не пошкоджені, не тріснуті, не порослі, без пошкоджень, не уражені хворобами. Розмір середній не мілкий. Середня вага однієї моркви – 0,220–0,270 г.
|
Яблука 7300 кг |
Яблука – плоди свіжі, стиглі, чисті, без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками та хворобами. Запах та смак властиві свіжим яблукам, без стороннього запаху та присмаку. Не допускаються плоди підморожені та гнилі. |
Лимони 80 кг |
Лимони - плоди, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. |
Овочі мають бути свіжі, цілі, здорові, чисті, незів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої вологості, типові для ботанічного сорту по формі і забарвленню. Без слідів гнилі, грибка, дозрілі, не підморожені. Очищені від землі. Мають бути дотримані умови температурного режиму для продуктів харчування, які цього потребують при їх зберіганні та перевезенні.
Вимоги щодо якості товару:
1. Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України (Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та діючим стандартам ТУ, ДСТУ.
2. Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні.
3. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.
4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами завіреними належним чином, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції в повному обсязі, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (сертифікати відповідності та/або посвідчення про якість та/або декларація про якість, експертні висновки, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи (у разі наявності) та/або довідки). Сертифікат якості на кожну поставку має бути діючим з урахуванням терміну реалізації та чітко відповідати змісту маркування на упаковочній тарі.
5. Забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. На недоброякісний товар складається акт і він безоплатно повертається постачальнику.
6. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».
Постачання товару:
Товар має постачатися автотранспортом та за власний рахунок Постачальника дрібними партіями з визначеною періодичністю і в терміни згідно із заявками Замовника, , де зазначається найменування та кількість Товару, термін відвантаження. Заявка направляється Замовником у будь-якій йому доступній формі (письмово, електронною поштою, тощо). З 7:30 і протягом дня поставки продукція повинна бути поставлена за всіма адресами, які вказані Замовником.
Поставка Товару повинна здійснюватись спеціалізованим транспортом з дотриманням санітарних вимог для перевезення даної категорії товару. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти (комори).
Товар приймається лише за наявності накладної на товар, сертифіката якості та всієї супровідної документації на кожну партію товару, згідно вимог діючого законодавства, яка підтверджує його походження, безпечність і якість.
Водій та особи, які супроводжують товар в дорозі і виконують навантажувально–розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та бути забезпечені спецодягом.
Товар повинен передаватись до приміщення закладу Замовника, в неушкодженій упаковці, яка відповідає характеру, забезпечує цілісність товару та збереженню його якості під час транспортування. Ящики (тара) повинні мати етикетки, на яких зазначено відомості про товар.
« повернутися до розділу «Обґрунтування характеристик предмета закупівлі»