Пошук

КНП «Великомостівська міська лікарня» продовжує ремонт приміщень та оновлює обладнання

Дата: 12.02.2021 09:41
Кількість переглядів: 1512

Фото без описуЗ березня 2020 року КНП «Великомостівська лікарня» отримала ліцензію на медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та підписала договір з Національною Службою Здоров’я України, якою було виділено ряд пакетів на додаткове фінансування. Загальна сума склала більше 6 млн гривень та близько 2 млн. гривень допомоги було виділено Великомостівською міською радою.

Сьогодні на стадії завершення кабінет УЗД з новим сучасним обладнанням, кабінет стоматології (на два крісла), хірургічний та дерматологічний кабінет. На черзі оновлення рентген кабінету. Також, оновлені санвузли лабораторії і лікарні з окремими кабінками для людей з особливими потребами.

Більш ніж на 4 млн. гривень було закуплено нове обладнання та апаратуру. Фото без описуЗокрема, гематологічний аналізатор та апарат ІФА для лабораторії, новий рентген апарат, фетальний моніторинг (апарат для спостереження вагітної жінки та плоду), дефібрилятор, щілинна лампа для окуліста, цифровий гінекологічний колькоскоп та прилад для вимірювання рівня алкоголю в крові.

Не обійшлося й без зовнішнього оновлення: при вході в лікарню встановили пандуси, перила та виїзд для людей з інвалідністю. Замінили вхідні двері, двері аварійного виходу та протипожежні двері. Також, команда працівників закупила для лікарні нові жалюзі, карнизи, тюль та інші побутові речі.

Для охорони КНП «Великомостівська міська лікарня» було встановлено камери відеоспостереження цілодобового нагляду, які підключені до червоноградської охоронної служби.

Виконуючий обов’язки директора та головний лікар Ігор Дем’янчук розповів, що на 2021 рік заплановано ремонт операційної, приймальні, коридорів та кабінету реєстратури. Створення власного профпатологічного прийому та закупівля іншого необхідного лікарського обладнання.

Коваль Ольга,

студентка ТНПУ ім. Володимира Гнатюка



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень