Пошук

Код ДК 021-2015 (CPV) 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Цибуля, буряк, морква, яблука, капуста білокачанна свіжа, лимони, помідори свіжі, огірки свіжі, капуста рання)

Дата: 26.03.2021 16:30
Кількість переглядів: 384

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі
UA-2021-03-25-004558-c

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 від і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: Код ДК 021-2015 (CPV) 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Цибуля, буряк, морква, яблука, капуста білокачанна свіжа, лимони, помідори свіжі, огірки свіжі, капуста рання)

Замовник: Великомостівська міська рада Сокальського району Львівської області.

ЄДРПОУ: 04056316.

Вид процедури: відкриті торги.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області для забезпечення харчування дітей.

Вимоги щодо якості товару: 

1. Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України (Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та діючим стандартам ТУ, ДСТУ.

2. Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні.

3.  Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

4. Кожна партія товару має супроводжуватися документами завіреними належним чином, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції в повному обсязі, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (сертифікати відповідності та/або посвідчення про якість та/або декларація про якість, експертні висновки, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи (у разі наявності) та/або довідки).  Сертифікат якості на кожну поставку має бути діючим з урахуванням терміну реалізації та чітко відповідати змісту маркування на упаковочній тарі.

5. Забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. На недоброякісний товар складається акт і він безоплатно повертається постачальнику.

6. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Овочі мають бути свіжі, цілі, здорові, чисті, незів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої вологості, типові для ботанічного сорту по формі і забарвленню. Без слідів гнилі, грибка, дозрілі, не підморожені. Очищені від землі. Мають бути дотримані умови температурного режиму для продуктів харчування, які цього потребують при їх зберіганні та перевезенні.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/438/10-21 від 12.03.2021 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у лютому 2021 року.

За результатами розрахунків, очікувана вартість закупівлі складає: 215 462.00 грн. (Двісті п’ятнадцять тисяч чотириста шістдесят дві грн. 00 коп.) з ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень