Пошук

Звіт в. о. старости у селах Реклинець, Стремінь про роботу за 2020 рік

Дата: 01.04.2021 11:41
Кількість переглядів: 958

Фото без описуЗ В І Т

в. о. старости у селах Реклинець, Стремінь

про роботу за 2020 рік

 За   2020  рік  по  селах  Реклинець,  Стремінь  пророблено  мною,   як  в. о. старости  проведено  наступну  роботу:

 Для жителів сіл Реклинець, Стремінь за 2020 видано 1085 довідок різного характеру (в тому числі акти різного характеру - 219 з них акти обстеження - 153, акти підтвердження факту здійснення догляду - 31, акти  фактичного проживання  - 35, характеристики - 24,  виписки  з погосподарської книги - 7 тощо)

Кількість вхідної документації         -          59

Кількість вихідної документації      -           57

Постійно здійснюється сприяння жителям сіл Реклинець та Стремінь у підготовці документів, що подаються до Великомостівської міської ради чи виконавчих органів, а саме приймаються заяви від громадян, які адресовані на сесію чи виконком Великомостівської міської ради, інші заяви реєстрація яких не ведеться. Дані заяви передаються до міської ради.

Також, організовується видача жителям сіл Реклинець та Стремінь рішень сесії Великомостівської міської ради та рішень виконкому Великомостівської міської ради.

Для Великомостівської міської ради постійно готується/оновлюється   статистична інформація, зокрема, але не виключно

- про осіб, які досягли 18-річного віку,

- про чисельність учасників АТО, які зареєстровані та проживають на території сіл Реклинець та Стремінь,     

- інформація про дітей учасників АТО,

 - чи інша запитувана інформація.

Ведуться погосподарські книги по селах Реклинець, Стремінь. Постійно поновлюється  вся  необхідна  інформація  в  погосподарських  книгах.

Також, мною проводиться оповіщення призовників та військовозобов’язаних про необхідність явки до військового комісаріату. У випадку їх відсутності за місцем реєстрації, при необхідності, складаються відповідні акти,  доповідні чи інші документи.

Постійно мешканцям сіл Реклинець, Стремінь надаються консультаційні послуги з питань:

 - оформлення спадкових прав,

- оформлення субсидій

- отримання компенсацій на тверде паливо

- щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання

- приватизації земельних ділянок

- з питань отримання документів (паспорт, свідоцтво про одруження, свідоцтво про народження, свідоцтво про смерть, правовстановлювальних документів на нерухоме майно тощо)

- з питань отримання дублікатів втрачених документів

- з питань здачі земельних паїв в оренду

- щодо отримання нотаріальних послуг (довіреності, заповіти, засвідчення справжності підпису тощо)

- щодо оформлення допомоги при народженні дитини

- щодо отримання допомоги, як малозабезпечена сім’я

- щодо оформлення виплат одиноким матерям

- надаються, за необхідності, консультації та допомога з інших питань

Крім того, на мене як на в. о. старости виконавчим комітетом покладено обов’язки по вчиненні нотаріальних дій на території сіл Реклинець та Стремінь. 

За  період з 01 січня 2020 року по 03 грудня 2020 року вчинено  139  нотаріальних  дій.

Здійснюю обов’язки по реєстраціїзнятті з реєстрації місця проживання. Вказані обов’язки виконуються в повному обсязі. За звітний період розглянуто та опрацьовано 51 заява про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання (в тому числі повідомлення  про  зняття  з  реєстрації  місця  проживання).

Мною постійно ведеться особистий прийом громадян. Найбільше питань стосувалося оформлення спадкових прав на майно померлих родичів, питань призначення субсидій, пільг питань оформлення прав на земельні ділянки надані для ОСГ та для ОЖБ, тощо.

Організовую виконання доручень та рішень Великомостівської міської ради на території  підпорядкованих  мені  сіл.

Також, протягом року неодноразово було організовано та проведено толоки, а саме:

1).    передвеликодня  толока  в  селах,

2).    прибирання  до  Зелених  свят, 

Підготовлено пропозиції до бюджету Великомостівської міської ради на 2021 рік.

Враховуючи те, що на підпорядкованій мені території мають в оренді земельні паї громадян дві агрофірми, які в ході своєї господарської діяльності проводять в тому числі і кроплення, після проведення якого часто до мене поступають скарги від жителів на погіршення самопочуття а також на погіршення стану здоров’я дітей, мною проводиться робота з агрофірмами щодо дотримання вимог законодавства про внесення ЗЗР, зокрема це усні розмови з представниками агрофірм, а також скеровувались до агрофірм листи з вимогою дотримуватися норм законодавства при проведення таких робіт, не перевищувати  норми внесення ЗЗР та повідомляти про проведення таких робіт населення. Інформування населення про внесення ЗЗР на сьогодні напрацьована та, як і раніше,  проводиться лише однією агрофірмою,  а саме ТОВ «Агро Л В Лімітед»,  ПП «Ротен» інформування не проводить на співпрацю та контакт не йде. 

Крім того, за позабюджетні кошти по селах Реклинець, Стремінь було зроблено, проведено наступне:

Косіння  бур’янів  та  будяків  на  пасовищах  (неодноразово).

Організовано роботи та забезпечено матеріалами (цемент, щебінь) для встановлення тренажерного майданчика в с. Стремінь

За сприянням агрофірми ТОВ «Агро Л В Лімітед», а саме, надано грейдер та  було спрофільовано  деякі   комунальні дороги (вулиці) по селі Реклинець та Стремінь.

Також,  БФ «Контінентал  Фармерз  Груп» надано спонсорську допомогу, а саме: для ЗДО «Веселка» с. Реклинець придбано ламінатор та плівку для ламінування.

Для  бібліотеки – філії с. Реклинець придбано комп’ютерну  техніку, а саме ноутбук та сумку для нього, багатофункціональний  кольоровий  пристрій для друку та копіювання (принтер, сканер, ксерокс (3 в 1) кольоровий) та чорнила для нього, продовжувачі, мишка та коврик для нього,  необхідні кабелі та стабілізатор  напруги. А також для бібліотеки придбано тюль (60 м.). Тюль та карнизи також придбано для бібліотеки – філії с. Стремінь, НД с. Стремінь та с. Рекинець. Для НД с. Реклинець придбано мотокосу. Для Стремінського НВК «ЗО  І ст. – ЗДО (дитячий садок)»  придбано тюль (30 м.), м’ясорубку, електроплиту та мотокосу. Крім того за рахунок залученої благодійної допомоги закуплено будівельні метеріали для облаштування  автобусної зупинки в с. Реклинець, силами громади зупинку змонтовано та встановлено

До Дня св.. Миколая за сприянням БФ «Контінентал  Фармерз  Груп»  та  ПП «Ротен» забезпечено подарунки:

  • для дітей, які беруть участь в художній самодіяльності в селах Реклинець та Стремінь.
  • для осіб, з особливими потребами в селах Реклинець та Стремінь.
  • Для дітей які відвідують Стремінський НВК «ЗО  І ст. – ЗДО (дитячий садок)»,  Реклинецький ЗДО «Веселка», 1-4 класи Реклинецького ЗЗСО І – ІІІ ст.

     

                       Староста                                              Наталія Білань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень