Пошук

У Великих Мостах відкрили поліцейську станцію

Дата: 22.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 1214

Фото без описуСьогодні, 22 квітня відбулося урочисте відкриття поліцейської станції у м. Великі Мости.

Участь в урочистому відкритті станцій взяли: Голова Червоноградської районної державної адміністрації Андрій Дяченко, начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Львівській області, старший лейтенант поліції Василь Семенюк, начальник Червоноградського РВП, полковник поліції Руслан Цар, начальник Сокальського ВП №2 Червоноградського РВП, капітан поліції Іван Шеремета, начальник сектору взаємодії з громадами ГУНП у Львівській області, капітан поліції Оксана Боб’як, Великомостівський міський голова Ярослав Ройко.

Освятив приміщення поліцейської станції о. Володимир Юськів та побажав новоспеченим поліцейським служити на благо нашої громади для створення безпечного середовища у Великомостівській громаді та працювати для того, щоб люди завжди мали підтримку, відчуття захищеності, могли покластися на них у будь-яких складних життєвих ситуаціях.

 Офіцери громади матимуть повноваження дільничного офіцера поліції, патрульного поліцейського, своєчасно реагуватимуть на звернення мешканців громади, запобігатимуть вчиненню правопорушень, проводитимуть превентивну роботу тощо.

Наші поліцейські забезпечені усіма необхідним для роботи засобами: просторим приміщенням, службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку, оргтехнікою. Усі поліцейські офіцери громади пройшли суворий відбір та двохмісячне спеціалізоване навчання у м. Харкові.

 Проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та територіальними громадами Львівщини. Зокрема, приміщення для правоохоронців були виділені та відремонтовані за кошти місцевих бюджетів. Поліцейський офіцер житиме та працюватиме у громаді, де цілодобово надаватиме населенню якісні поліцейські послуги та забезпечуватиме правопорядок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень