Пошук

Перші успіхи в роботі поліцейських Великомостівської ТГ

Дата: 29.04.2021 09:01
Кількість переглядів: 1197

Фото без опису27.04.2021р. близько 17.00 год. до поліцейських офіцерів громади Великомостівськоі ТГ звернувся житель громади для того, щоб написати заяву з приводу втрати документів та особистих речей.

При з’ясуванні всіх обставин справи, стало відомо, що у заявника 26.04.2021р. зникли у пасажирському мікроавтобусі (під час поїздки з м. В. Мости у м. Львів) його рюкзак із мобільним телефоном, ідентифікаційним кодом та паспортами (закордонним, українським), а також іншими особистими речами. Дану ситуацію ускладнював той факт, що заявнику терміново були потрібні його документи, для вирішення особистих справ.

Відповідно до чого, поліцейські не гаючи часу розпочали пошуки даних речей заявника. При перегляді камер відеоспостереження в м. Великі Мости (завдяки Юрію Пенцаку) вдалось ідентифікувати за транспортними номерами автомобіль в якому здійснював поїздку заявник.

При перевірці даної інформації, вдалось з’ясувати, що даний автомобіль зареєстрований на громадянина з м. Шацьк.

Поліцейськими Великомостівської ТГ, було прийнято рішення звернутися за допомогою до своїх колег із Волинської області. Від так, відгукнувся по даному питанню поліцейський офіцер громади Штандер Богдан (з м. Шацьк), який вислухавши всі деталі даної події, оперативно встановив та надав номер мобільного водія, який перевозив до нашого заявника.

Зв’язавшись із водієм (який за збігом обставин перебував у м. Червонограді) вдалось вже о 18.00 год. 27.04.2021 року повернути усі втрачені речі та документи заявнику.

Поліцейські Великомостівської ТГ, нагадують жителям громади бути завжди уважним при поїздках у громадському транспорті та не легковажити і не залишати без нагляду свої особисті речі, адже як би не щасливий збіг обставин та співпраця усіх причетних до пошуку, наш заявник витратив би декілька місяців на відновлення усіх документів та не зміг би вчасно вирішити свої нагальні питання.

Крім того, ми хочем донести до кожного мешканця Великомостівськоі ТГ, що наші двері для вас завжди відкриті та ми готові при потребі прийти вам на допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень