Пошук

СБУ викрила розкрадання з Держфонду регіонального розвитку на Львівщині

Дата: 01.07.2021 11:14
Кількість переглядів: 655

Фото без описуСлужба безпеки України викрила протиправне заволодіння коштами Державного фонду регіонального розвитку на Львівщині.

Директор одного з підприємств налагодив злочинну схему під час виконання будівельних робіт. За попередніми оцінками, збитки держбюджету складають понад 250 тис. грн.

Оперативники СБУ встановили, що махінаціями займався керівник фірми, яка будувала об’єкти спортивної інфраструктури.

Він підробляв офіційні документи і вносив до них завідомо неправдиві дані про вартість використаних матеріалів. Зловмисник значно завищував ціни в документах. Така оборудка дозволила ділку безпідставно заволодіти коштами держбюджету на суму майже чверть мільйона гривень.

У межах розпочатого кримінального провадження директору товариства повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 191 (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення і притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до розкрадання бюджетних коштів.

Викриття протиправної діяльності відбувалося оперативниками Львівського УСБУ спільно зі слідчими ГУНП у Львівській області під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень