Пошук

Закінчено реконструкцію та запущено станцію знезалізнення питної води

Дата: 23.07.2021 12:05
Кількість переглядів: 696

Фото без описуЗ початку року праці працівниками КП «ЖКГ Великомостівської міської ради» за кошти, виділені за рішенням сесії з місцевого бюджету у 2020 – 2021р., було проведено ряд робіт по оновленню та покращенню водопостачання міста Великі Мости.

У перших числах червня було закінчено реконструкцію та запущено станцію знезалізнення питної води, що значно покращило якість води.

Станція управління насосом, що подає воду у місто з частотним перетворювачем забезпечує плавну подачу води, автоматично підтримує заданий тиск в мережі міста та значно економить електроенергію.

Винахідником даної системи знезалізнення питної води передбачено, що протягом трьох місяців після початку роботи водозабірної башти, вода буде поступово очищати водопровід від осаду та окису заліза у водопровідній системі, тому вже до кінця літа, жителі Великих Мостів отримуватимуть зі своїх кранів більш чисту та якісну питну воду.

За весь час працівниками КП «ЖКГ Великомостівської міської ради» за кошти місцевого бюджету було закуплене необхідне обладнання та проведені наступні роботи:

  • Гідротехнічні заходи;
  • Оновлено полістерольну засипку;
  • Переварено труби;
  • Оновлено зовнішній вигляд самої водозабірної башти;
  • Встановлено центробіжний насос (виробництва Італії) та шафу (частотний перетворювач) управління центробіжним насосом, що забезпечує стабільний тиск подачі води в місто, тому що тиск в мережі зараз регулюється не вручну, а автоматично, що привело до зменшення випадків прориву водопровідної мережі, а також є більш потужними та економнішими в споживанні електроенергії;
  • Перекрито дахи: приміщення водозабору, приміщення КНС №2, частково виробничого приміщення очисних споруд, високовольтної підстанції очисних споруд;
  • Проведена заміна вікон на пластикові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень