Пошук

Зустріч у с. Боянець

Дата: 24.06.2021 16:46
Кількість переглядів: 531

Фото без описуНещодавно до Великомостівської громади доєдналися кілька населених пунктів. Серед них -Купичволя та Боянець. Чим живуть громади, що для них є актуальним з'ясовувала фахівець відділу #Соснівське_бюро_правової_допомоги Світлана Тарасенко, яка 23 червня в рамках реалізації Програми прискорення приватних інвестицій в сільське господарство забезпечила роботу виїзних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги.

????Коли відкриється ринок землі та яка буде ринкова ціна на землю?

????Як упадкувати земельний пай?

????Чи можна розірвати договір оренди землі у разі порушення сплати орендної плати?

????Як приватизувати земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства? - неповний перелік земельних питань, з якими звернулися до правника мешканці.

А окрім того, розпитували про ?поновлення строків прийняття спадщини, ?позбавлення батьківських прав, ?стягнення аліментів та куди звертатися, якщо є заборгованість з їх виплати, ?як успадкувати будинок та земельний пай, якщо втрачені всі правовстановлюючі документи, ?якими є соціальні виплати для учасників АТО, ?якими є норми споживання природного газу в неопалювальний період, ?чи можна стягнути аліменти з батька-іноземця та як це зробити, ?яким є порядок визначення місця проживання дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень