Пошук

У Великих Мостах СТК "ПІД ДУБОМ" відбувся перший дитячий англомовний табір

Дата: 05.08.2021 09:34
Кількість переглядів: 372

Фото без описуІдея проведення такого табору з’явилася у власників комплексу, оскільки їх внуки додатково займаються вивченням англійської мови, то виникла думка пробно організувати мовний табір, щоб заглибити дітей в атмосферу іншомовного спілкування.

«Підготовка тривала заздалегідь, знайшли волонтерів, які вільно володіють англійською мовою та які перебували за кордоном. Троє з них приїхало зі Львова, тут є пані Оля, яка родом з Червонограда, а зараз працює в Любліні (Польща) навчає там дітей англійської мови, а також місцева жителька пані Оксана. Ми плануємо задіяти сьогодні 12-13 дітей, віком від 9 до 16 років, з Червонограда, Великих Мостів та з Реклинця для яких проведемо одноденний табір» - розповів один із співорганізаторів табору Олександр Коркішко.

Розпочався табір з відкриття та знайомства. Згодом діти відвідали краєзнавчий музей, який знаходиться на території СТК «Під Дубом». Для учасників відібрали 10 найцікавіших експонатів, про які розповіли українською та англійською мовами.

Потім діти перейшли в спортивний зал, де займались на тренажерах, робили вправи з м’ячем. Діти за допомогою волонтерів спілкувались англійською мовою, а пані Галина Рубець проінструктувала присутніх стосовно користування тренажерами та іншим обладнанням спортзалу. Пізніше малеча перемістилася з іграми на свіже повітря, де продовжили рухливі ігри. Для дітей також були закуплені холі фарби, щоб додати кольорових барв веселощам.

Дітей пригощали солодощами, а обід запропонували приготувати спільно з батьками. Для цього розвели багаття у мангалах, на яких спільно з дітьми приготували начищену батьками картоплю та ковбаски.

Після обіду заплановані ігри біля річки та сплав на байдарках. Волонтери з дітьми під час всіх розваг та сплаву спілкуватимуться англійською мовою.

На пам'ять про табір всі отримали вимпели та значки.

Якщо все вдасться та пройде добре, то такий табір планують зробити регулярним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень